Porilainen lupaus pääsi Makwan Amirkhanin kynsiin ja paini niin hyvin, että sai kutsun UFC-tähden salille: ”Koetin viedä hänet alas niin kuin kenet tahansa” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Porilainen lupaus pääsi Makwan Amirkhanin kynsiin ja paini niin hyvin, että sai kutsun UFC-tähden salille: ”Koetin viedä hänet alas niin kuin kenet tahansa”

Porilainen amatöörivapaaottelija Lemar Khan, 24, otteli Makwan Amirkhania vastaan lukkopainin SM-kisoissa vakuuttavasti ja sai kutsun UFC-tähden harjoittelusalille.

Porilaisen Lemar Khanin (vas.) ja turkulaisen Makwan Amirkhanin ammattilaissarjan kamppailu lukkopainin SM-kisoissa Hervannan vapaa-aikakeskuksessa Tampereella venyi täyteen aikaan. Voittaja ratkesi vasta tuomariston päätöksellä.

21.12.2021 21:33

Ottelu oli juuri päättynyt, ja kulmamiehet ravistelivat UFC-tähti Makwan Amirkhanin käsiä, jotta ne rentoutuisivat ennen seuraavaa kamppailua.

Porilainen Lemar Khan mietti silloin, kehtaisiko hän häiritä Suomen tunnetuinta vapaaottelijaa yhteiskuvan verran. Olihan kumpikin heistä väsynyt rankan väännön jälkeen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut