Titta Keinänen kääntää vielä yhden ison kiven urheilu-urallaan – isä saa siirtyä syrjään valmentajan paikalta - Urheilu - Satakunnan Kansa

Titta Keinänen kääntää vielä yhden ison kiven urheilu-urallaan – isä saa siirtyä syrjään valmentajan paikalta

Titta Keinästä valmentaa jatkossa Kai Keinäsen sijaan espanjalainen Javier Oran.

Kai Keinänen on valmentanut tytärtään Titta Keinästä pienestä pitäen.

21.12.2021 19:17

Suomen ykköskarateka Titta Keinänen on vaihtanut valmentajansa. Euran Karateseuran kamppailijaa valmentaa jatkossa espanjalainen Javier Oran.

Keinänen kertoi uutisen Facebook-sivullaan kuvaillen, että nyt on aika kääntää vielä yksi iso kivi hänen urheilu-urallaan.

Muutos todella on iso, sillä karatekan valmentajana on aiemmin toiminut hänen isänsä Kai Keinänen lähes 20 vuoden ajan.

”Tämä muutos tuntuu oikealta tähän kohtaan uraa, ja se on tehty vahvassa yhteisymmärryksessä ja harkiten kaikkien osapuolten kesken”, Titta Keinänen kirjoittaa Facebookissa.

Keinänen kertoo, että hän haluaa yhä etsiä ja rikkoa rajojaan ja saada itsestään kaiken irti tatamilla.

”Tiedän, ettei minun urheilu-urani jatku loputtomiin. Nyt on aika mennä eteenpäin, jottei jossiteltavaa jää myöhemmin”, hän kirjoittaa.

Karateka kirjoittaa olevansa kiitollinen kaikesta siitä, mitä Kai Keinänen on hänen uransa eteen tehnyt. Samalla hän kertoo olevansa innoissaan uudesta mahdollisuudesta.

”Javier on huippuvalmentaja, jonka olen tuntenut jo vuosia. Luotan hänen osaamiseensa ja ammattitaitoon vahvasti”, Keinänen kirjoittaa.

Työnteko alkaa heti tammikuussa, kun Keinänen matkustaa pitkälle leiripätkälle Oranin kotisaarelle Teneriffalle.

Lue lisää: Eura–Pori-yhteistyö pilasi norjalaisten päivän – Titta Keinäselle kaksi kultamitalia Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuskisoista

Lue lisää: Dubain MM-tatamilla nähdään peräti kolme satakuntalaista karatekaa – Näin Elina Lehtonen, Titta Keinänen ja Venla Karttunen kuvailevat toisiaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut