Chelsean päävalmentajalla Thomas Tuchelilla ei ole aavistustakaan, miten pelit toteutuvat lähitulevaisuudessa: ”Ei mitään ideaa” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Chelsean päävalmentajalla Thomas Tuchelilla ei ole aavistustakaan, miten pelit toteutuvat lähitulevaisuudessa: ”Ei mitään ideaa”

Thomas Tuchelin mukaan pelaamisen jatkaminen aiheuttaa valtavan riskin pelaajien terveydelle ja turvallisuudelle.

Chelsean päävalmentajaa Thomas Tuchelia haastateltiin ennen ottelua Wolverhamptonia vastaan.

20.12.2021 9:00

Valioliiga-seura Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel sanoi sunnuntain pelin jälkeen, että seura jatkaisi pelaajien koronatestejä ja harjoituksia tulevia otteluita silmällä pitäen mutta tunnusti, ettei hänellä ”ole mitään ideaa” siitä, miten ottelut toteutuisivat.

Chelsealla oli vain neljä kenttäpelaajaa vaihtopenkillä maalittomaan tasapeliin päättyneessä ottelussa Wolverhampton Wanderersia vastaan sunnuntaina. Seitsemän koronavirustartunnan saanutta pelaajaa oli sivussa.

Mestarien liigan hallitseva mestari Chelsea oli pyytänyt Valioliigaa siirtämään Wolverhampton-ottelun. Chelsealla on edessään otteluruuhka, jonka aikana sen pitäisi pelata kahdentoista päivän aikana neljä ottelua.

Tuchelin mukaan seura on toiminut hyvin vastuullisesti koronavirustartuntojen kanssa mutta hän sanoi olevansa epävarma siitä, mitä seuraavien viikkojen aikana tapahtuisi.

"Meillä ei ole mitään ideaa siitä, mitä tapahtuu”, Tuchel sanoi toimittajille Wolverhamptonin stadionilla.

”Teemme testejä päivittäin. Harjoittelemme, kuten aiemminkin.”

Tuchel toisti jälleen huolensa pelaajien terveydestä, kun he harjoittelevat ja matkustavat yhdessä. Hän oli myös huolissaan siitä, miten hän joutuisi pelaajapulassa peluuttamaan pelaajia liian nopeasti loukkaantumisten jälkeen.

”Ymmärrän, että kaikki sanovat, että heillä on vieläkin 14 pelaajaa. Mutta toisaalta, jos asiaa katsoo tarkemmin, Trevor Chalobahilla oli vain kaksi harjoitusta takanaan, Mateo Kovacicilla yksi ja samoin N’Golo Kantella.”

”Tilanne aiheuttaa valtavan riskin pelaajien terveydelle ja turvallisuudelle.”

Chelsean on määrä pelata liigacupin välierissä Brentfordia vastaan keskiviikkona.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut