Porilaisvalmentaja Mannila jätti sarjapaikastaan luopuneen RoPS:n – ”Hommat jäivät kesken” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Porilaisvalmentaja Mannila jätti sarjapaikastaan luopuneen RoPS:n – ”Hommat jäivät kesken”

Mikko Mannila johdatti rovaniemeläiset liigakarsintoihin.

Mikko Mannila ei valmenna ensi kaudella Rovaniemellä.

18.12.2021 16:22

Porilaistaustainen jalkapallovalmentaja Mikko Mannila lähtee Ykkösen sarjapaikastaan luopuneesta Rovaniemen Palloseurasta.

"Koen, että tässä tilanteessa on parempi katsoa uusia mahdollisuuksia ja kehittää itseäni valmentajana seuraavassa ympäristössä", Mannila perusteli RoPS:n verkkosivuilla.

RoPS pelaa ensi kaudella Kakkosessa, vaikka Mannila johdatti seuran Veikkausliigan karsintoihin AC Oulua vastaan.

"Fiilikset ovat haikeat, koska jäi sellainen olo, että hommat jäivät kesken – tähän on aika selkeät syyt. Vaikka tunnelmat ovat nyt surulliset, niin tulee myös muistaa positiiviset asiat, kuten kuinka hienoa tässä ympäristössä oli työskennellä.”

Rovaniemeltä lähtee myös porilaistaustainen maalivahtivalmentaja Miika Salmi. Hän siirtyy Honkaan maalivahtivalmentajaksi ja toimii tulevalla kaudella myös TU16-maajoukkueen maalivahtivalmentajana.

Espoossa onkin ensi kaudella kaksi FC Jazzin junioriputken läpikäynyttä maalivahtivalmentajaa, sillä Nakkilasta kotoisin oleva Eemeli Reponen toimii seurassa miesten edustusjoukkueessa.

Korjattu 19.12. kello 8.25: Artikkelissa kerrottiin aiemmin virheellisesti, että Miika Salmi siirtyisi Honkaan 16-vuotiaiden tyttöjen maalivahtivalmentajaksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut