Pesäkarhujen kapteeni Susanna Puisto häirintäkohusta: "Miten tuollaisten tapausten jälkeen voisi jatkaa työssään pesäpallon parissa?" - Urheilu - Satakunnan Kansa

Pesäkarhujen kapteeni Susanna Puisto häirintäkohusta: "Miten tuollaisten tapausten jälkeen voisi jatkaa työssään pesäpallon parissa?"

Puisto ihmettelee, ovatko urheilumaailma ja esimerkiksi koulumaailma eri paikkoja, ja voidaanko niissä suhtautua häirintään eri tavoilla.

Susanna Puisto ei ollut kuullut mitään Pesäkarhuissa tapahtuneesta ”Maijun” tapauksesta, mutta Ferassa ollut ”Tuulan” tapaus ja sitä seuranneet huhut olivat pelaajien tiedossa.

18.12.2021 7:00

Pori

Pesäkarhujen pitkäaikainen lyöjäjokeri ja kapteeni Susanna Puisto ei ollut pelaamassa porilaisseurassa vuosina 2010 ja 2011. Suuri syy asiaan oli hänen välinsä urheilutoimenjohtaja ja pelinjohtaja Petri Kaijansinkkoon.

Kyse ei kuitenkaan ollut mistään häirintään viittaavasta, vaan ihan pelillisistä asioista. Puisto jopa lopetti hetkellisesti pelaajauransa, kunnes siirtyi Porista ensin Lappeenrannan Pesä Yseihin ja sieltä Jyväskylän Kirittäriin. Ne ovat ainoat vuodet, jolloin hän ei ole urallaan pelannut Pesäkarhuissa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut