Willow Pride varmistetaan T75:ssä - Urheilu - Satakunnan Kansa

Willow Pride varmistetaan T75:ssä

17.12.2021 20:13

Lauantain T75-kierrokselle on tarjolla 500 000 euron jackpot. Kisat ajetaan superlauantain merkeissä kahdella eri paikkakunnalla. Tämä kannattaa ottaa psyykkailuissa huomioon, sillä Turussa kilpaillaan märällä ja luultavasti ainakin jonkin verran raskaalla radalla ja Oulussa päästellään todennäköisesti talviradalla.

Ison rahan hakuun lähdetään heti Turun pään avauskohteessa sillä, että koko kierroksen pelatuin hevonen, Willow Pride varmistetaan. Tamma saattaa nopeana starttarina avata tästä heti keulaan, mutta hieman raskaat olosuhteet sekä se, että tämä on Willow Priden kauden viimeinen kisa, laittavat epäilemään, että riittääkö veto täydellä matkalla maaliin asti. Oikein maistuva varmistus on ykkösradalta väkisinkin hyvän juoksun saava Sahara Peyote.

Kierroksen varmaehdokkaiksi nostan päätöskohteen (juostaan Turussa) oikein vahvan Unique Creationin sekä neljännen kohteen (juostaan Oulussa) Callela Lincolnin. Unique Creation on voittanut 60 prosenttia uransa starteista ja osoittanut sellaisia voimavaroja, että lasken sille nyt sekä kelistä että juostavasta 3 100 matkasta tuplaplussat. Oulussa Callela Lincoln puolestaan saattaa jäädä jopa kuolemanpaikalle, jos ja kun Thai Explosive tai Kitzune G.G. päättää ajaa keulasta. Tässä lasken luokaltaan lähdön parhaan Callela Lincolnin pystyvän nimenomaan kovalla radalla voittamaan jopa johtavan rinnalta.

Kierros tarjoaa useita maistuvia yllättäjäkandidaatteja. Näistä noston arvoisia ovat etenkin toisen kohteen Elliot Web, kolmannen kohteen Helkan Toivo ja Häyrilän Hero, viidennen kohteen Gutsy Cobbler, Wishing Dreams, King Of The North sekä kuudennen kohteen Endless Story.

Toto75-kierros

1. lähtö: 5,1.

2. lähtö: 1,9,10.

3. lähtö: 8,9,10,5.

4. lähtö: 7 Callela.

5. lähtö: Lincoln.

6. lähtö: 2,10,11,12,3,4,8,5.

7. lähtö: 2,1,4,5.

8. lähtö: 10 Unique Creation.

Systeemin hinta 38,40 euroa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut