Jutta Rantala siirtyy Linda Sällströmin ja Julia Tunturin seurakaveriksi – ura jatkuu Ruotsin pääsarjassa - Urheilu - Satakunnan Kansa

Jutta Rantala siirtyy Linda Sällströmin ja Julia Tunturin seurakaveriksi – ura jatkuu Ruotsin pääsarjassa

Jutta Rantala vaihtaa seuraa mutta pysyy Ruotsin naisten pääsarjassa eli Damallsvenskanissa.

22-vuotias Jutta Rantala jatkaa uraansa Ruotsissa.

10.12.2021 19:57

Euran Pallon kasvatti Jutta Rantala, 22, vaihtaa jalkapalloseuraa Ruotsin Damallsvenskanissa.

Rantala siirtyy Piffen-kasvatti Julia Tunturin ja HJK:sta muutama viikko sitten siirtyneeen Linda Sällströmin seurakaveriksi Vittsjö GIK:hon. Seura on Hässleholmin kaupungista.

”Olen innoisssani Vittsjöhön siirtymisestä. Luulen, että seura on juuri oikea paikka kehittyä pelaajana. On hienoa päästä Vittsjön fanien eteen pelaamaan”, Rantala sanoo Vittsjön seurasivujen uutisessa.

”Jutta on nuori, tekninen hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Hän on nopea ja pystyy pitämään palloa sekä on niin sanotusti molempijalkainen. Jutta on erityisen vaarallinen pelaaja erikoistilanteissa, kuten kulmapotkuissa ja vapaapotkuissa", Vittssön valmentaja Thomas Mårtensson toteaa.

Vittsjö oli päättyneellä kaudella Damallsvenkanissa viides, kun naapuriseura – ja Rantalan vanha seura – Kristianstad oli kolmas.

Lue lisää: Ruotsin naisten pääsarja haluaa kehittyä maailman kovimmaksi – ottelut katsottavissa suorina myös Suomessa ensi kaudesta lähtien

Lue lisää: Köyliöstä ponnistanut Jutta Rantala janoaa Helmarien kanssa arvokisoihin: ”Palkat ei pyöri Ruotsissakaan taivaissa”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut