Raumalainen Mikko Aikko, 45, sai yllättävän puhelinsoiton ja unelmatyön – Lukosta F-liigan johtoon värvätty myyntitykki haluaa salibandyn olympialaisiin ja voisi viedä kaukalon vaikka Kylmäpihlajan majakkasaarelle - Urheilu - Satakunnan Kansa

Mikko Aikko on ollut Salibandyliiton myyntitykki jo aiemmin, kuten pokaaliin on kaiverrettu. Nyt hän palaa jääkiekosta takaisin salibandyn maailmaan.

Käsissä salibandyn tulevaisuus

45-vuotias Mikko Aikko tekee historiaa, sillä hänestä tulee Suomen salibandyn pääsarjan eli F-liigan kaikkien aikojen ensimmäinen myynti- ja kehitysjohtaja. Uusi mahdollisuus yllätti raumalaisen, joka kuvitteli jatkavansa vielä hyvän aikaa Rauman Lukko ry:n seura- ja myyntipäällikkönä. Sitä tehtävää jää ikävä, mutta uusi työ oli niin houkutteleva tarjous, ettei siitä voinut kieltäytyä. Nyt salibandyn tulevaisuus on hänenkin käsissään.


21.12.2021 6:45

Rauma

Kylmäähän se oli, Rauman kanaalin keväinen vesi. Siitä urheilumies Mikko Aikko oli kuitenkin haaveillut jo pitkään.

Raumalainen herkutteli ajatuksella muun muassa syyskuussa 2018, kun hän kertoi Länsi-Suomelle, miksi päätti siirtyä Salibandyliiton markkinointitehtävistä Rauman Lukko ry:n historian ensimmäiseksi viestintä- ja markkinointipäälliköksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut