Helsingistä jäi matkamuistoksi parin sentin murtuma silmänpohjaan – Suvi Salmimiehen ja Jesse Urholinin talouteen on tullut tänä vuonna pelkkiä voittoja vapaaotteluhäkissä - Urheilu - Satakunnan Kansa

Helsingistä jäi matkamuistoksi parin sentin murtuma silmänpohjaan – Suvi Salmimiehen ja Jesse Urholinin talouteen on tullut tänä vuonna pelkkiä voittoja vapaaotteluhäkissä

Porilainen ammattilaisvapaaottelija Suvi Salmimies, 36, palasi häkkiin yli kahden vuoden tauon jälkeen viime lauantaina. Strategiaa piti vaihtaa kesken ottelun, kun silmään tuli paha osuma jo ensimmäisessä erässä.

Portugalilaisen Mafalda Carmonan (vas.) ja porilaisen Suvi Salmimiehen ottelu sisälsi rankkoja iskuja ja kesti kokonaiset 15 minuuttia. Salmimies sai ottelun alussa osuman vasempaan silmäänsä ja näki sen jälkeen koko kamppailun ajan huonosti.

2.12.2021 19:29

Jotain oli sattunut.

Sen tajusi porilainen ammattilaisvapaaottelija Suvi Salmimies heti, kun portugalilainen Mafalda Carmona oli onnistunut lyömään häntä vasempaan silmään.

Ei se sattunut pahasti, mutta eteen tuli toinen ongelma: Salmimies alkoi nähdä kahtena, eikä siihen voinut mitään muuta kuin sopeutua – välittömästi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut