Uudehkon palloiluhallin merkitys on suuri Huittisissa – Tahto Areenalla järjestetään poikkeuksellinen ottelu: ”Hallin käyttöaste on varsin korkea” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Uudehkon palloiluhallin merkitys on suuri Huittisissa – Tahto Areenalla järjestetään poikkeuksellinen ottelu: ”Hallin käyttöaste on varsin korkea”

Pirkkalan Pirkat ja FBC Turku taistelevat vastakkain salibandyn Divarin ottelussa Huittisissa sunnuntaina. Kummankin joukkueen päävalmentajalla on tausta SBS Rupussa. Yksi asia on Mikko Stenforsille mysteeri yhä.

Raumalaisseura SalBassakin pelannut Risto Harjula (keskellä) on yksi Pirkkalan Pirkkojen pelaajista Huittisten Tahto Areenalla sunnuntain poikkeuksellisessa pelissä. Harjulan ura alkoi Huittisten naapurissa Vammalassa, nykyisessä Sastamalassa.

27.11.2021 18:47

HuittislaiSen salibandyseura SBS Rupun miesten edustusjoukkue pelaa tällä hetkellä 2. divisioonassa, mutta Tahto Areenalla nähdään siitä huolimatta Divarin peli sunnuntaina.

Kaukalossa ei toki ole Rupu vaan Pirkkalan Pirkat ja FBC Turku, jotka pelaavat poikkeuksellisesti ei-kenenkään-maalla, vaikka kyseessä onkin pöytäkirjan mukaan Pirkkojen kotiottelu.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut