Seinäjoen T75-kierroksen varmat päälähtöihin - Urheilu - Satakunnan Kansa

Seinäjoen T75-kierroksen varmat päälähtöihin

Kasvattajakruunu- ja Varsakunkku-finaalit ovat mielenkiintoisia lähtöjä.

26.11.2021 20:57

Seinäjoen T75-kierroksella ajetaan kolmen suurkilpailun finaalit.

Kierroksen varmat löytyvät kolmivuotiaille suunnatuista Kasvattajakruunu-finaaleista. Tammojen finaalissa (4. kohde) Dusktodawn Boogie on hyvältä lähtöpaikaltaan laukatta käytännössä varma voittaja.

Urallaan vain kahdesti laukannut Dusktodawn Boogie teki viimeksi juuri laukkansa jälkeen niin kovan juoksun, että vastaavalla sen lyöminen on muille tammavarsoille liian kova tehtävä.

Oriiden ja ruunien Kasvattajakruunu-finaalissa (6. kohde) vastaavat jättisuosikin paineet kasautuvat karsinnoissa niin ikään loistaneelle Shackhills Twisterille. Sen kohdalla pätevät samat sanat kuin Dusktodawn Boogienkin kohdalla, eli normaalitapauksissa suosikki voittaa lähdön.

Vaikka kumpaakin on pelattu paljon, en näe perusteita niiden varmistamiselle.

Kierroksen kolmas suurkilpailu on rivin avaava Varsakunkku-finaali.

Tässä kohtaavat toisensa jo yhdennentoista kerran tänä vuonna nelivuotis-ikäluokan valtiaat Siirin Valtsu ja V.G. Voitto. Siirin Valtsu johtaa keskinäisiä kohtaamisia 7–4, mutta silti molemmat kannattaa ottaa nyt kupongille mukaan, sillä V.G. Voitto on syksyä kohden kehittynyt enemmän kuin Siirin Valtsu. Muut eivät vielä pärjää tässä lähdössä tälle kaksikolle. Myös viidennestä kohteesta yritetään selviytyä pelkällä suosikkikaksikolla Haukeli Expressen–Valtroks.

Kierroksen maukkaimmat jättiyllättäjähaut löytyvät kolmannesta kohteesta. Täysin pelaamattomat Googal ja Q-Rex Oak voivat onnistuessaan aiheuttaa pitkällä matkalla todellisen pommin. Lähtö on muutenkin yllätysaltis ja suosittelen tähän runsasta rastitusta. Potentiaalisista pikkuyllättäjistä esille kannattaa nostaa toisen kohteen Hotlinki sekä päätöskohteen Tito C.A.

T75-vihjesysteemi

1. lähtö: 8,7

2. lähtö: 6,1,8,9

3. lähtö: 11,9,1,8,13,16,4,5

4. lähtö: 2 Dusktodawn Boogie

5. lähtö: 2,8

6. lähtö: 2 Shackhills Twister

7. lähtö: 1,5,3,2,11.

Systeemin hinta 32 euroa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut