”Harmittaa, mutta voi tästä olla tyytyväinen” – Ristomatti Hakolan perjantai sisälsi pettymyksen - Urheilu - Satakunnan Kansa

”Harmittaa, mutta voi tästä olla tyytyväinen” – Ristomatti Hakolan perjantai sisälsi pettymyksen

Jämin Jänteen Ristonmatti Hakola pääsi jatkoon sprintissä mutta sotkeutui suksineen Italian Pellegrinon kanssa. Lauantaina vuorossa on perinteisen 15 kilometriä.

Ristomatti Hakola kaatui sprintin puolivälierässä Italian Federico Pellegrinon kanssa, joten jatkomahdollisuudet menivät siinä. Lauantaina on vuorossa 15 kilometriä perinteisellä, joten ajatukset olivat harmistuksen jälkeen nopeasti seuraavassa kisassa.

26.11.2021 19:42

Rukan maailmancup käynnistyi perjantaina maastohiihdon sprinttimatkoilla. Pakkasaamu siivitti karsintoja, ja Jämin Jänteen Ristomatti Hakola pääsi hienosti jatkoon. Lauri Lepistö oli 34:s ja jäi noin puoli minuuttia jatkopaikasta.

Hakolan päivä näytti hyvältä, kunnes hän kaatui Italian Federico Pellegrinon kanssa puolivälierässä.

”Ensimmäiset 50 metriä meni hyvin. ’Pellellä’ oli enemmän vauhtia. En oikein tiedä, mitä tapahtui. Jokin osui ja se oli sitten siinä. Harmittaa, mutta voi tästä olla tyytyväinen”, sanoi Hakola.

Lauantaina Hakolalla ja Lepistöllä on vuorossa perinteisen 15 kilometriä. Myös Jämin Jänteen Josefiina Böökillä on kymmenen kilometriä perinteisellä edessään.

Vielä tässä vaiheessa näytti Ristomatti Hakolalla karsintavaiheessa hyvältä.

Lue lisää: ”Ei yllättänyt” – Kaikki kääntyi Herolaa vastaan Rukalla

Lue lisää: Joni Mäki onnistui pitkäaikaisessa tavoitteessaan Rukalla: ”Olen pitkään saalistanut finaalipaikkaa”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut