Rauman Lukko vaihtuu F-liigaan – Mikko Aikko siirtyy kehittämään salibandya: ”F-liigassa laitetaan tuloni myötä vähän isompaa vaihdetta silmään” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Rauman Lukko vaihtuu F-liigaan – Mikko Aikko siirtyy kehittämään salibandya: ”F-liigassa laitetaan tuloni myötä vähän isompaa vaihdetta silmään”

Mikko Aikko on toiminut Rauman Lukko ry:n seura- ja myyntipäällikkönä. Tammikuussa hän aloittaa F-liigan myynti- ja kehitysjohtajana.

Mikko Aikko on ennenkin työskennellyt salibandyn parissa. Nyt hän palaa lajin ääreen.

26.11.2021 15:33

Voisiko salibandy olla joskus olympialaji?

Se on yksi asia, jota kohti salibandyn pääsarjan eli F-liigan uusi myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Aikko, 45, tahtoo tähdätä.

”Laitan peliin kaiken osaamiseni ja valtavan palon kehittää maailman parasta salibandymaata kohti lajin olympiaunelmaa. F-liigassa laitetaan tuloni myötä haukalle vähän isompaa vaihdetta silmään”, raumalainen Aikko kertoo F-liigan tiedotteessa.

Aikko siirtyy F-liigaan Rauman Lukko ry:n tehtävistä. Lukossa Aikko on toiminut seura- ja myyntipäällikön roolissa.

”Urheilussa minulla on kaksi rakkautta ylitse muiden. Seuroista se on Lukko ja lajeista salibandy”, raumalaisen Lapin Salaman kasvatti kertoo tiedotteessa.

Lukossa Aikko aloitti marraskuussa 2018 ja kertoi silloin Länsi-Suomen haastattelussa haluavansa olla pohjustamassa sitä hetkeä, kun ”Lukon kannattajat uivat kanaalissa ja juhlivat Suomen mestaruutta”.

Suomen mestaruus myös tuli Aikon aikakaudella – viime keväänä.

Nyt on aika palata vanhaan, sillä Aikko työskenteli Salibandyliiton markkinoinnissa yli 15 vuoden ajan ennen kuin siirtyi Lukkoon.

”Tapa, jolla salibandy-yhteisö minut syksyllä 2018 hyvästeli ja kutsui nyt takaisin, on tehnyt minuun suuren vaikutuksen”, Aikko sanoo tiedotteessa.

”Odotan innolla tulevaa.”

F-liigassa myynti- ja kehitysjohtajan tehtävä on upouusi. Tehtävän painopiste on tiedotteen mukaan ”kumppaniverkoston kehittämisessä ja laajentamisessa luomalla tuottavia ratkaisuja yhteistyökumppaneiden tarpeisiin”.

F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen kertoo olevansa innoissaan Aikon paluusta salibandyn pariin.

”Mikko tuntee tarjolla olevat tehtävät kuin omat taskunsa, ja se antaa hienot lähtökohdat uuden toimenkuvan haltuun ottamiseen ja siinä onnistumiseen”, Nurminen kehuu raumalaista tiedotteessa.

Nurminen myös uskoo siihen, että F-liiga pystyy vauhdittamaan kasvutarinaansa tulevaisuudessa.

”F-liigan startti on ollut vauhdikas, ja sen kiinnostavuus sekä kaupallisen arvon kasvu on huomattu myös kumppanien keskuudessa”, Nurminen sanoo tiedottessa.

”Haluamme kehittää F-liigaa monipuolisesti entistä kiinnostavammaksi, erottuvaksi alustaksi monenlaiselle yhteistyölle. Nyt uuden toimenkuvan myötä pystymme luomaan lisää kaupallisesti kiinnostavia ratkaisuja.”

Aikko aloittaa uudessa tehtävässään 7. tammikuuta 2022.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut