Suven Sametti vuoden varmin voittaja - Urheilu - Satakunnan Kansa

Suven Sametti vuoden varmin voittaja

19.11. 22:40

Jyväskylän T75-kierroksen vihjesysteemiin on tarjolla seinävarma voittaja. Toisen kohteen Suven Sametti voitti kesällä ravikuningattaruuden.

Käytännössä tämä tarkoittaa Suven Sametin olevan Suomen paras kilpatamma. Nyt se kohtaa Tammaderbyssä vain ikäisiään (kuusi vuotta) tai vielä vuotta nuorempia tammoja. Se kelpaa mainiosti varmaksi korkeilla prosenteillaankin.

Systeemin toisen varman suhteen etsitäänkin enemmän pelillistä etua kuin takuuvarmaa osumaa.

Pidän Consalvoa neljännen kohteen parhaana hevosena. Derbyssä syyskuun alussa kolmanneksi sijoittunut ori ei ole sen jälkeen menestynyt, mutta uskon sen taas olevan lähellä parastaan.

Alipelattuna Consalvo on mielenkiintoinen ideavarma ja mahdollinen rivin arvon nostaja.

Kierroksella on Suven Sametin ohella paljon muitakin suursuosikkeja. Kun keliolosuhteidenkaan ei pitäisi olla erityisen hankalat, niin rivin arvo saattaa tällä kertaa jäädä melko mataliin lukemiin.

Pelisuosikeista varmistan kuitenkin niin avauskohteen Pauhiksen, kolmannen kohteen Werner Orsin, kuin päätöskohteen Magical Princessinkin jokaisen yhdellä maistuvalla hevosella.

Kierroksen mahdollisista yllättäjäkandidaateista esille haluan nostaa viidennen kohteen Mr Golden Quickin, Farzad Bokon ja Pajas Facen sekä kuudennen kohteen Varoituksen, B.Riitun sekä Naputuksen.

T75-vihjesysteemi

1. kohde: 8, 7

2. kohde: 2 Suven Sametti

3. kohde: 6, 10

4. kohde: 8 Consalvo

5. kohde: 7, 12, 9, 11, 13, 14, 15

6. kohde: 7, 12, 13, 14, 6, 1

7. kohde: 3,2

Systeemin hinta 16,80 euroa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut