Uudet valmentajat ovat haastavan paikan edessä - Urheilu - Satakunnan Kansa

Uudet valmentajat ovat haastavan paikan edessä

19.11. 20:54

Aamulehti

Liverpool on jäänyt kahdessa edellisessä Valioliiga-kamppailussa voitotta. Lauantaina joukkue kohtaa kierroksen herkkupalassa Arsenalin. Arsenal on hyvässä tuloksellisessa vireessä ja noussut Valioliigassa jo viidenneksi kahden pisteen päähän Liverpoolista.

Liverpool on kaikesta huolimatta ottelun selkeä suosikki. Arsenalin peli ei ole ollut aivan tulosten tasolla.

Norwich pelaa ensimmäisen kerran uuden päävalmentajan Dean Smithin alaisuudessa. Vastaan tulee vaikeasti voitettava Southampton. Valmentajanvaihdos piristää varmasti Norwichia, mutta Southamptonin puolustuksen murtaminen voi olla liian vaikeaa, niin sekaisin kotijoukkueen peli on ollut.

Myös Newcastle toivoo uuden käskijän tuovan ryhtiä pelaamiseen. Eddie Howe johtaa joukkoja ensimmäisen kerran Brentfordia vastaan. Howella on käsissään lähes yhtä iso työmaa kuin Smithillä Norwichissa.

Brentford on neljän ottelun tappioputkessa Valioliigassa, mutta joukkue olisi peliesitysten perusteella ansainnut parempia tuloksia. Newcastle on pelattu suosikiksi, joten tasapeli ja vierasvoitto houkuttelevat, vaikka loukkaantumiset piinaavatkin Brentfordia.

Kolmas valmentajaa vaihtanut nippu on Aston Villa, joka lähtee Brightonin kimppuun Steven Gerrardin johdolla. Brighton on ylisuorittanut alkukauden aikana. Gerrardin tulo voi innostaa Aston Villan kotivoittoon.

Stoke on selkeä suosikki Mestaruussarjan putoamiskamppailuun juuttunutta Peterborough’ta vastaan. Kotijoukkue on pelattu 80-prosenttiseksi suosikiksi, joten yllättävä tasapelikin nostaisi mukavasti rivin arvoa.

Vakio 1

Liverpool–Arsenal 1

Watford–Manchester U 2

Norwich–Southampton X2

Wolverhampton–West Ham X2

Newcastle–Brentford X2

Aston Villa–Brighton 1X

Burnley–Crystal P 2

Huddersfield–West Bromwich 2

Swansea–Blackpool 1

Middlesbrough–Millwall 1X

Stoke–Peterborough 1X

Bristol C–Blackburn 2

Fulham–Barnsley 1

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut