FC Jazzissakin pelannut Kim Suominen on kuollut 52-vuotiaana - Urheilu - Satakunnan Kansa

FC Jazzissakin pelannut Kim Suominen on kuollut 52-vuotiaana

Kim Suominen kuoli rakastamansa lajin parissa, TPS kertoi sosiaalisessa mediassa.

Kim Suominen (edessä) kuvattuna maaottelussa Skotlantia vastaan vuonna 1995.

19.11. 15:43

Entinen jalkapallomaajoukkueen pelaaja Kim Suominen on kuollut 52-vuotiaana. Jalkapalloseura TPS kertoi suru-uutisesta, jonka se sai tietoonsa torstai-iltana.

”Pitkän uran niin pelaajana kuin valmentajanakin Turun Palloseurassa tehnyt Kim Suominen menehtyi työnsä ääreen 52 vuoden iässä. Koko Turun Palloseuran seurayhteisö jää kaipaamaan Kimiä ja ottaa osaa hänen perheensä sekä omaistensa suruun”, TPS kertoi Instagramissa.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Suominen kuoli Turun Kupittaalla vetäessään jalkapalloharjoituksia TPS:n 17-vuotiaiden poikien joukkueelle.

Suominen sai kentällä sydänkohtauksen ja lyyhistyi maahan. Joukkueen apuvalmentaja alkoi elvyttää häntä.

Turun yliopistollisesta sairaalasta saatiin nopeasti kolme ambulanssia paikalle, mutta lopulta mikään ei auttanut. Elvytystä yritettiin pitkään, mutta Suominen menehtyi.

Suominen edusti pelaajaurallaan Suomessa TPS:ää, Jaroa, TPV:tä, Jazzia ja Interiä. Ulkomailla hän pelasi Itävallassa Admira Wackerissa ja Ruotsissa IFK Norrköpingissä.

Suomen maajoukkueessa Suominen pelasi 39 ottelua. Jazzissa hän pelasi 28 ottelua vuonna 1999. Suominen teki porilaisjoukkueessa kolme maalia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut