Rauman Lukko ry palkittiin tonnin potilla – ”Tämä oli mukava yllätys ja hieno tunnustus siitä laadukkaasta työstä, jota Lukossa on määrätietoisesti tehty” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Rauman Lukko ry palkittiin tonnin potilla – ”Tämä oli mukava yllätys ja hieno tunnustus siitä laadukkaasta työstä, jota Lukossa on määrätietoisesti tehty”

Lukko on saanut Suomen Olympiakomitealta tuhannen euron kannustepalkinnon lasten ja nuorten eteen tehdystä urheiluseuratyöstä.

Lukon vuosi on ollut yhtä juhlaa. Tämä kuva on seuran 85-vuotisjuhlaottelusta parin viikon takaa. Lukko pelasi ottelun ensimmäisen erän vuoden 1958 A-juniorien mestaruusperinnepaidoilla.

18.11. 16:39

Rauman Lukko ry on ainut satakuntalaisseura, joka sai Suomen Olympiakomitealta kannustepalkinnon lasten ja nuorten eteen tehdystä urheiluseuratyöstä tänä vuonna.

Kaikkiaan hakijoita oli yli sata, mutta rahaa jaettiin vain 15 seuralle.

Pääpalkinnon eli 5 000 euron lahjoituksen sai Lahti Basketball Juniorit ry, ja muiden palkittujen seurojen siivu oli tasan tuhat euroa.

Kannustepalkinto on osa Tähtiseura-ohjelmaa, joka tukee suomalaisen seuratoiminnan laadun kehittämistä. Rauman Lukko ry sai lasten ja nuorten Tähtimerkki-tunnustuksensa marraskuun alussa.

”Tämä oli mukava yllätys ja hieno tunnustus siitä laadukkaasta työstä, jota Lukossa on määrätietoisesti tehty. Iso kiitos kuuluu osaaville ja motivoituneille lukkolaisille, niin ammattilaisille kuin meidän vapaaehtoisille toimihenkilöillekin”, Rauman Lukko ry:n puheenjohtaja Sami Junnila sanoo seuran sivuilla.

Rauman Lukon lisäksi tuhannen euron kannustepalkinnon saivat Lappeenrannan Naisvoimistelijat ry, Mikkelin Voimistelijat ry, Tanssiklubi Master ry, Tampereen Pyrintö ry (cheerleading), Kajaanin Kipinä ry, Kokkolan Jymy ry (voimistelu ja tanssi), JYP Juniorit ry, Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys (KooKoo juniorit), Tunturi-Kiekko ry, Seinäjoen Seudun Urheilijat ry, Lehmo Balls-96 ry, Northern Lights Cheerleading NLC ry ja Kuopion Reipas ry.

Myös Porin Ässät ry on saanut Tähtimerkki-tunnustuksen lasten ja nuorten osalta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut