Giantsin Konsterille ja Juntuselle toinen MM-mitali – Suomen keilaajanaiset nappasivat MM-pronssia - Urheilu - Satakunnan Kansa

Giantsin Konsterille ja Juntuselle toinen MM-mitali – Suomen keilaajanaiset nappasivat MM-pronssia

Suomi otti Dubain MM-kisoista yhteensä kolme mitalia, joista kahta saivat juhlia Pori Giantsin Peppi Konsteri ja Ani Juntunen.

Peppi Konsteri (vas.) ja Ani Juntunen voittivat MM-pronssia jo parikilpailusta. Mitali on tulee myös joukkuekilpailusta.

15.11. 10:35 | Päivitetty 15.11. 18:03

Dubai

Suomen naisten keilailujoukkue saavutti MM-pronssia maanantaina keilailun maailmanmestaruuskisojen päätöspäivänä Arabiemiraattien Dubaissa. Joukkuekisan MM-mitali varmistui, kun Suomi voitti puolivälierässä Etelä-Korean yhden sarjan ottelussa pistein 248–201.

MM-finaaliin eteni välierässä Suomen pistein 203–183 kukistanut Yhdysvallat.

Suomen joukkueessa keilasivat Porin Giantsin Peppi Konsteri ja Ani Juntunen sekä Eliisa Hiltunen ja Mila Nevalainen. Suomen naisten joukkue oli pelannut edellisen kerran MM-mitalipeleissä vuonna 1995.

Suomi otti Dubain MM-kisoissa yhteensä kolme mitalia. Miesten kaksinpelissä Tomas Käyhkö keilasi hopeaa ja Konsteri ja Juntunen kaappasivat maanantain suorituksen lisäksi pronssia naisten parikilpailussa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut