Pesäkarhut käytti kolme optiota – ”Mestaruus tuntuu edelleen jokseenkin epätodelliselta” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Pesäkarhut käytti kolme optiota – ”Mestaruus tuntuu edelleen jokseenkin epätodelliselta”

Elisa Pauna, Riina Korkiamäki ja Ella Kuusisto jatkavat Porissa.

Elisa Pauna pelaa Pesäkarhuissa myös ensi kaudella.

12.11. 16:20

Pori

Pesäkarhut on hyödyntänyt liudan optioita. Viime kaudella porilaisseurassa debytoineet Elisa Pauna, Riina Korkiamäki ja Ella Kuusisto jatkavat punapaidoissa.

Paunan ja Korkiamäen sopimukset jatkuvat yhden kauden, Kuusiston kaudet 2022–2023.

Pauna siirtyi vuosi sitten kasvattajaseuransa Pöytyän Urheilijoiden ykköspesisjoukkueesta Pesäkarhuihin.

”Kun vuosi sitten lähdin kohti ensimmäistä superpesiskauttani, en tainnut osata edes unelmoida, mitä kaikkea se toisi mukanaan”, Pauna fiilisteli Pesäkarhujen tiedotteessa.

”Olen viihtynyt Porissa ja Pesäkarhuissa uskomattoman hyvin, ja on ollut hienoa päästä kehittymään ja olemaan osa tällaista porukkaa. Mestaruus tuntuu edelleen jokseenkin epätodelliselta, mutta kyllä sen muisteleminen joka kerta nostaa hymyn huulille. Päällimmäisinä tunteina tässä kohtaa ovat yhä onnellisuus, kiitollisuus ja ylpeys siitä, missä olen saanut olla mukana.

Korkiamäki siirtyi viime kaudeksi Mynämäeltä Poriin. Hän pelasi mestariryhmässä pääasiassa jokerina. Toisella kaudella hän pyrkii ottamaan harppauksia eteenpäin.

Myös Kuusisto oli viime kauden uusia porilaispelaajia. Pesäkarhuissa aikoinaan lyöjäkuninkuuden voittaneen Heidi Kuusiston pikkusisko tuli Poriin Rauman Ferasta. Pesäkarhuissa hän pelasi pääasiassa B-tytöissä ja ykköspesisjoukkueessa. Naisten Superia Kuusisto kävi pelaamassa Mynämäellä.

Pesäkarhujen ensi kauden joukkue tulee valmiiksi ensi keskiviikkona. Satakunnan Kansa näyttää Pesäkarhujen tiedotustilaisuuden suorana lähetyksenä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut