Porilainen kohtaa portugalilaisen – Suvi Salmimiehelle löytyi voittamaton vastustaja, joka ottelee jo neljännen kerran tänä vuonna - Urheilu - Satakunnan Kansa

Porilainen kohtaa portugalilaisen – Suvi Salmimiehelle löytyi voittamaton vastustaja, joka ottelee jo neljännen kerran tänä vuonna

Porilainen Suvi Salmimies palaa häkkiin Helsingin kulttuuritalossa 27. marraskuuta – yli kahden vuoden ottelutauon jälkeen. Vastustaja on portugalilainen Mafalda Carmona.

Porilaisvapaaottelija Suvi Salmimiehen edelliset ottelut ovat yli kahden vuoden takaa. Tämä kuva otettiin helmikuussa 2019. Salmimies hävisi kyseisen ottelun brasilialaiselle Karoline Martinsille giljotiinikuristuksella kolmannessa erässä.

9.11. 16:03

Ainakin kokemus on porilaisen Suvi Salmimiehen puolella, kun hän nousee vapaaotteluhäkkiin Helsingin kulttuuritalon Cage 52 -otteluillassa lauantaina 27. marraskuuta.

Salmimies, 36, on otellut uransa aikana 18 kertaa ammattilaisena, kun taas hänen vastustajalleen Mafalda Carmonalle otteluita on kertynyt vasta kolme. Salmimiehen debyytti nähtiin jo vuonna 2014 ja Carmonan vasta tämän vuoden alussa.

Toisaalta Carmonan puolella voi olla niin sanottu pelituntuma. Salmimiehen edellinen ottelu nähtiin syyskuussa 2019, kun taas Carmonalle tuleva ottelu on jo neljäs tänä vuonna.

Portugalin Lissabonista kotoisin oleva Carmona (3–0–0) on myös tehnyt selvää jälkeä otteluissaan. Takana on kolme voittoa, joista ensimmäinen tuli vastustajan kulmauksen luovutuksella, toinen lääkärin keskeytyksellä ja kolmas tyrmäyksellä.

Myös Salmimies (11–5–1–1) lähtee otteluun voitokkaana, sillä hänen edellinen kamppailunsa päättyi voittoon ranskalaisesta Maguy Berchelistä tuomariston päätöksellä.

Salmimiehen ja Carmonan ottelu on historiallinen, sillä se on ensimmäinen kerta, kun suomalaisen Cage-promootion pääottelussa eli illan viimeisessä ottelussa nähdään naispuolisia ottelijoita.

Katso Suvi Salmimiehen edellinen ottelu tästä:

Lue lisää: Vapaaottelija ei pelästy, vaikka avopuoliso joutuisi giljotiiniin ja menettäisi hetkeksi tajunsa häkissä – Suomen ainoa ammattilaisvapaaottelijapari Suvi Salmimies ja Jesse Urholin nauravat yhdessä joka päivä

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut