AC Oulu kellisti RoPSin ja säilytti liigapaikkansa – Acheampong hölmöili itsensä suihkuun - Urheilu - Satakunnan Kansa

AC Oulu kellisti RoPSin ja säilytti liigapaikkansa – Acheampong hölmöili itsensä suihkuun

Mikko Mannilan RoPSin nousuhaaveet kariutuivat.

AC Oulun Otso Liimatta vke palloa takanaan RoPSin Geoffrey Acheampongin jalkapallon Veikkausliigan toisessa karsintaottelussa.

7.11. 20:22

Oulu

Oulussa pelataan miesten jalkapalloliigaa myös ensi kaudella. AC Oulu voitti sunnuntaina kotikentällään Rovaniemen Palloseuran 2–0 ja säilytti liigapaikkansa yhteismaalein 3–2.

Kuuman ja värikkään otteluparin yksi ratkaisuista nähtiin toisen ottelun 28. minuutilla, kun RoPSin Geoffrey Acheampong hankki toisen varoituksensa ja joutui ulosajetuksi.

Varsinkin jälkimmäinen rike oli täysin turha ja selkeä varoituksen paikka. Acheampong rikkoi takaapäin AC Oulun laitapuolustajaa Henrik Ölanderia.

”Totta kai saimme punaisesta kortista hirveän edun, mutta latinki jo ennen sitä oli semmoinen, että me hoidamme tämän. Vyörytimme jo sitä ennen hyökkäyksiä ja näytimme laatua”, AC Oulun kapteeni Lassi Nurmos sanoi.

AC Oulun maalit tekivät Lucky Opara avauspuoliajan lisäajalla ja Nikolas Saira toisen jakson alussa.

Alivoimalla pitkään pelannut RoPS antoi kaikkensa, eikä joukkue pystynyt enää lopussa hakemaan uskottavasti maalia, joka olisi vienyt pelin jatko-otteluun. Liigapaikan kohtalo ratkaistiin pakkassäässä. Ottelun yleisömääräksi ilmoitettiin 2 738.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut