Lahden T75:ssä vahvat varmat - Urheilu - Satakunnan Kansa

Lahden T75:ssä vahvat varmat

5.11. 20:00

Lahden T75-kierros on kahdesta hyvin todennäköisesti voittavasta jättisuosikista huolimatta myös pelillisesti mielenkiintoinen hyvän urheilullisen annin lisäksi. Kierrosta ryydittää myös 75 000 euron jackpot.

Kierroksen todennäköisimmät voittajat – ja samalla myös ihan kelvolliset varmat ovat avauskohteen Le Gros Bill sekä päätöskohteen Amazing Warrior. Näistä Amazing Warrior vaikuttaa ainakin vihjeen laadintahetkellä jopa alipelatulta. Lähes puolet (31/64) uransa starteista voittanut ruuna on valtava lahjakkuus näihin vielä sen juostavissa oleviin rahasarjoihin. Amazing Warriorin ”oikeita” tehtäviä olisivat avoimet lähdöt. Ruuna todisti viimeksi Porissa vireensä ja hyvältä lähtöpaikalta vain piilevä sairaus tai muu epäonni voi mielestäni viedä siltä nyt voiton. Uskon Amazing Warriorin etenevän tässä aikaisessa vaiheessa keulaan ja vetävän siitä perille asti.

Avauskohteen kolmen voiton voittoputkessa oleva Le Gros Bill juoksee niitä avoimia lähtöjä – ja kuuluu niissä vireessä ollessaan aina ainakin eturivistä suosikkeihin. Nyt vastus on sille oikein sopivan oloinen, eikä Le Gros Billin tappiota pienessä lähdössä osaa oikein kuvitella millään juoksunkululla.

Toisella tapaa kannattaa sen sijaan suhtautua kolmannen kohteen pelisuosikkiin Unique Creationiin. Vaikka ruunalla on kahdeksan voiton putki ja kunto kohdillaan, niin siltä tämänkertainen tehtävä voi olla sillekin liian haastava. 15 hevosen autolähdössä uloimmalta lähtöpaikalta kierrettävää tulee joko paljon tai sitten liian paljon.

Paljon pelattuna Unique Creation kannattaakin nyt varmistella sen heikomman tuurin varalta.

Kierroksen maistuvimmat yllättäjäkandidaatit ovat viidennen kohteen Wishing Dreams sekä toisen kohteen I.P.Vapari. Erityismaininnan ansaitsee vielä kuudennen kohteen Pica-Pica Oak, joka kilpailee tällä hetkellä hurjasti tulosrivistöään paremmassa kunnossa.

Toto75

1. lähtö: 6 Le Gros Bill

2. lähtö: 7, 4, 6, 9

3. lähtö: 15, 7, 6, 3

4. lähtö: 13, 4, 1

5. lähtö: 2, 3, 6, 10

6. lähtö: 3, 4

7. lähtö: 3 Amazing Warrior

Systeemin hinta 19,20 euroa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut