ToVe on katsonut vuosia Porin jalkapallovääntöä lähietäisyydeltä: ”Jos yhteistyötä tehdään, jokaisen siihen osallistuvan on tehtävä kompromisseja” - Urheilu - Satakunnan Kansa

ToVe on katsonut vuosia Porin jalkapallovääntöä lähietäisyydeltä: ”Jos yhteistyötä tehdään, jokaisen siihen osallistuvan on tehtävä kompromisseja”

Jos porilainen seura halutaan nostaa tulevaisuudessa Veikkausliigaan asti, olisi organisaatio kehitettävä jo ennen nousua riittävälle tasolle. Muuten vierailusta pääsarjaan tai Ykköseen tulee lyhyt.

Toejoen Veikkojen puheenjohtaja Kaj-Markus Rantala on katsellut Porin jalkapallokokonaisuutta aitiopaikalta. Nyt ToVe tekee junioripuolella yhteistyötä MuSan kanssa.

3.11. 7:00

Pori

Jalkapallon Kolmosessa pelaava Toejoen Veikot on katsellut porilaisen jalkapallon valta-aseman muuttumista ja kilpailutilannetta taustalta.

Edustustasolla ToVe on pelannut pääasiassa Kolmosessa, mutta mukaan mahtuu muutama vierailu Nelosessakin. Ennen kaikkea seura on pysytellyt roolissaan juniorien kasvattajana. ToVella on noin 380–390 lisenssipelaajaa. Erityisesti pienemmissä lapsissa määrä on kasvanut selvästi viime vuosina.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut