Matchit varmoiksi Kouvolassa - Urheilu - Satakunnan Kansa

Matchit varmoiksi Kouvolassa

Normaalisti Knocking Match avaa reippaana starttarina kakkosradalta heti keulaan ja vetää siitä maaliin asti.

29.10. 20:27

Kouvolan T75-kierros on luonteeltaan vaikea, täysosumilla voikin nyt odottaa saavansa setelirahaa. Jo varmaehdokkaista on pulaa, eikä ainuttakaan edes yli 50 prosentin todennäköisyydellä lähtönsä voittavaa hevosta ole tällä erää tarjolla systeemien tukipilariksi. Teenkin varmavalinnat tällä kertaa puhtaasti pelikelpoisuuden perusteella, eli alipelatuimmat makuhevoset pääsevät kuitille yksin.

Selkein idea on päätöskohteen Magazine Match. Rutinoimaton ruuna ei vielä ole suoritusvarmuudeltaan tai edes absoluuttisilta kyvyiltään lähdön paras hevonen, mutta hyvä lähtöpaikka, mainio kuski sekä hevosen selkeä parannuspotentiaali tekevät siitä nyt mielenkiintoisen. Magazine Match osoitti tämän kisan karsintalähdössä luokkaansa taistelemalla loppuun saakka voitosta nytkin mukana takamatkalla olevaa Time Matchia vastaan.

Muutaman sentin tappio on kurottavissa kiinni sillä rutiinin ja kovuuden kasvulla, minkä Magazine Match todennäköisesti juuri tuosta kisasta sai. Nytkin takamatkalta tulee periaatteessa ideaani kovempia hevosia, eikä Magazine Matchin voi olettaa voittavan tätä lähtöä kuin ehkä kerran viidestä. Silti vain 13 prosenttia pelattuna se on nyt vaikealla kierroksella kokeilun arvoinen pelikohde.

Myös toiseen varmavalintaani, kolmannen kohteen Knocking Matchiin, liittyy jonkin verran epävarmuustekijöitä ruunan palaillessa pitkältä kilpailutauolta. Vielä toistaiseksi Knocking Match ei ole esittänyt yhtä hyviä otteita kuin ennen tauolla joutumistaan, mutta luokaltaan se on niin kova hevonen, että tässä sitä kuuluu kokeilla peliosuuden jäädessä 30 prosentin tuntumaan. Normaalisti Knocking Match avaa reippaana starttarina kakkosradalta heti keulaan ja vetää siitä maaliin asti.

Kierroksen maistuvimpia yllättäjäkandidaatteja ovat toisen kohteen Zizou ja Hazelhen Hermes, neljännen kohteen Callex ja Spik Loke sekä kuudennen kohteen Imakeituptothesky. Myös viidennen kohteen American Hero on ainakin alustavasti selkeästi alipelattu tapaus.

Toto75-kierros

1. lähtö: 1,7

2. lähtö: 15,14,3,10

3. lähtö: 2 Knocking Match

4. lähtö: 1,2,8,9

5. lähtö: 14,6,4,5

6. lähtö: 3,1,5

7. lähtö: 6 Magazine Match.

Systeemin hinta 19,20 euroa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut