Pori antoi lahjoituksen mestaruuden kunniaksi – ”Haluamme olla mukana huolehtimassa siitä, että Pesäkarhujen riveissä nähdään porilaisia pelaajia myös tulevaisuudessa - Urheilu - Satakunnan Kansa

Pori antoi lahjoituksen mestaruuden kunniaksi – ”Haluamme olla mukana huolehtimassa siitä, että Pesäkarhujen riveissä nähdään porilaisia pelaajia myös tulevaisuudessa

Tukisumma on kohdennettu Pesäkarhujen junioreille

Pesäkarhujen kasvatti Susanna Puisto nosti mestaruuspokaalin ilmaan syyskuun lopussa. Porin kaupunki haluaa nähdä porilaisia myös jatkossa superpesisjoukkueessa kokoonpanossa.

29.10. 15:08

Pori

Porin kaupunki tiedotti lahjoittavansa 5 000 euroa lasten ja nuorten harrastusrahastoon.

Lahjoitus tehdään Pesäkarhujen mestaruuden kunniaksi. Summa onkin kohdennettu Pesäkarhujen junioreille. Tukea myönnetään erillisestä hakemuksesta harrastusmaksuihin ja välinekustannuksiin.

”Porin kaupungille on tärkeää, että jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus harrastaa liikuntaa ja urheilua perheen taloudellisesta tilanteesta huolimatta. Haluamme olla mukana huolehtimassa siitä, että Pesäkarhujen riveissä nähdään porilaisia pelaajia myös tulevaisuudessa”, kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen totesi tiedotteessa.

”Vaikka pesäpallo on lajina suhteellisen edullinen, arvostamme suuresti kaupungin elettä. On erittäin tärkeää, että kenenkään harrastaminen ei jää maksuista kiinni”, Pesäkarhujen puheenjohtaja Vesa Saine sanoi.

Lasten ja nuorten harrastusrahasto on Satakunnan yhteisökeskuksen kumppaneineen perustama rahasto, josta kuka tahansa voi hakea stipendiä kattamaan alle 18-vuotiaan lapsen tai nuoren harrastuksesta aiheutuvia kuluja. Hakemukset käsitellään kolmen kuukauden välein.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut