Inter haluaa jättää komeat jäähyväiset Furuholmille ja Moisanderille – "Sunnuntaina ei pelata pelkästään pronssista" - Urheilu - Satakunnan Kansa

Inter haluaa jättää komeat jäähyväiset Furuholmille ja Moisanderille – "Sunnuntaina ei pelata pelkästään pronssista"

Furuholm jäi Tampereella maaleitta, mutta ex-MuSa Taiki Kagayama oli varmistamassa Interille täyttä pistepottia.

27.10. 21:06

Tampere

Turun Inter tarrasi kiinni jalkapalloliigan pronssimitaleihin sunnuntain päätöskierroksella, kun Ilves kaatui keskiviikkona Ratinassa 2–0 (1–0).

Uransa sunnuntaina päättävä Interin hyökkääjä ja liigan kaikkien aikojen seitsemänneksi paras maalintekijä Timo Furuholm jäi Tampereella maaleitta, mutta Aleksi Paanasen ja Taiki Kagayaman maalit riittivät täyteen pistepottiin.

–  "Furu" on yksi Inter-legendoista. Ihan älytön menetys meille, niin kuin (Henrik) Moisanderkin, kauden toisen maalinsa tehnyt Paananen sanoi.

–  Sunnuntaina ei pelata pelkästään pronssista, vaan halutaan jättää "Furulle" ja "Henkalle" niin hyvä muisto kuin mahdollista.

Interin maalitykki Benjamin Källman loukkaantui ikävän näköisesti Ratinassa törmättyään Ilves-toppari Tatu Miettusen kanssa ottelun loppupuolella.

–  Yritettiin varmaan molemmat väistää väärältä puolelta, ja päät törmäsivät yhteen, Miettunen sanoi.

Kaikki neljä otteluaan yläloppusarjassa hävinnyt Ilves voi vielä nousta päätöskierroksella viidenneksi kaatamalla vieraissa HIFK:n.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut