FC Atlantiksen pelaajille useita syytteitä vakavista seksuaalirikoksista - Urheilu - Satakunnan Kansa

FC Atlantiksen pelaajille useita syytteitä vakavista seksuaali­rikoksista

Rikosnimikkeinä on muun muassa useita törkeitä lapsenraiskauksia, useita törkeitä lapsen seksuaalisia hyväksikäyttöjä, salakatselu ja useita törkeitä raiskauksia.

26.10.2021 15:11

Kaksi FC Atlantiksen pelaajaa on saanut useita syytteitä seksuaalirikoksista.

Helsinkiläisseura FC Atlantis kuuluu sarjatasoltaan jalkapallon Kakkoseen. Seura tiedotti heinäkuussa, että kaksi seuran pelaajaa on hyllytetty rikostutkinnan ajaksi.

Ensimmäistä pelaajista epäillään kahdesta törkeästä lapsenraiskauksesta, kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, salakatselusta, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta.

Toista puolestaan epäillään kahdesta törkeästä raiskauksesta ja kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Syytteitä on noussut enemmän kuin vangitsemistiedoista heinäkuussa vielä näkyi, mutta syyttäjä ei halunnut kommentoida asiaa ennen kuin syytteet tulevat julkisiksi. Tieto käy kuitenkin ilmi käräjäoikeuden diaaritiedoista.

Heinäkuussa FC Atlantiksen puheenjohtaja Tino Kinnunen otti kantaa vangitsemisiin.

”Emme hyväksy väkivaltaa missään muodossa, kaikkein vähiten, kun se kohdistuu naisiin tai lapsiin, ja olemme tämän myös pyrkineet kaikissa kommenteissamme tuomaan julki. Olemme todella järkyttyneitä näistä uutisista”, puheenjohtaja Tino Kinnunen totesi seuran nettisivuilla.

Myös kolmas mies on jutussa syytteessä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta hän ei ole FC Atlantiksen pelaaja. Epäillyt ovat syntyneet 1990- ja 2000-luvuilla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut