Sky Sports: Robert Heleniuksella vahvat mahdollisuudet WBA:n titteliotteluun – vastaan joko Usyk tai Joshua - Urheilu - Satakunnan Kansa

Sky Sports: Robert Heleniuksella vahvat mahdollisuudet WBA:n titteliotteluun – vastaan joko Usyk tai Joshua

Heleniuksen asemat ovat nousseet vauhdilla.

Robert Helenius kaappasi valmentajansa Johan Lindströmin kainaloonsa Las Vegasin nyrkkeilyillassa vajaat kaksi viikkoa sitten.

21.10. 21:50

Raskaan sarjan suomalaisnyrkkeilijä Robert Helenius iski vajaat kaksi viikkoa sitten voiton, joka on avaamassa hänelle portit maailman ehdottomaan nyrkkeilyeliittiin. Puolalaisen Adam Kownackin toisen kerran peräkkäin kukistanut Helenius on nyt kärkihaastaja raskaan sarjan huippunimille Oleksandr Usykille ja Anthony Joshualle, kertoi brittiläinen urheilumedia Sky Sports.

Ukrainalainen Usyk kukisti syyskuussa britti-iskijä Joshuan ja sai haltuunsa WBA-, IBF- ja WBO-nyrkkeilyliittojen mestaruusvyöt. Sky Sportsin mukaan Joshua on valmis haastamaan Usykin uusintaotteluun, ja tuon ottelun voittaja kohtaa mahdollisesti WBA-liiton kärkihaastajaksi nousseen Heleniuksen.

Usykin ja Joshuan uusintaottelua kaavaillaan ensi keväälle.

”Usykin pitäisi otella seuraavaksi Robertia vastaan. WBA:ssa ei ole muita, yhtä ansioituneita haastajia”, Heleniuksen manageri Robert Sundman uhosi brittimedialle.

Helenius, 37, on otellut urallaan 34 ammattiottelua ja poistunut kehästä voittajana 31 kertaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut