Valioliigan ottelu keskeytettiin hetkeksi – vakavan sairauskohtauksen saanut katsoja on matkalla hoitoon - Urheilu - Satakunnan Kansa

Valioliigan ottelu keskeytettiin hetkeksi – vakavan sairauskohtauksen saanut katsoja on matkalla hoitoon

Newcastlen ja Tottenhamin peli keskeytettiin 41. minuutilla. Ottelu pääsi jatkumaan, kun sairauskohtauksen saanut katsoja oli siirretty ambulanssiin.

Newcastlen kotistadionin St. James Parkin katsomossa sattui sunnuntaina vakava sairauskohtaus kesken Newcastlen ja Tottenhamin pelin.

17.10. 19:53

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelu Newcastle–Tottenham keskeytettiin sunnuntai-iltana hetkeksi katsojan saaman vakavan sairauskohtauksen vuoksi.

Asiasta kertoivat muun muassa brittilehti The Guardian, Britannian yleisradioyhtiö BBC sekä uutistoimisto Reuters.

Tottenham johti ottelua maalein 2–1, kun pelaajat viittoilivat erotuomari Andre Marrineria keskeyttämään kamppailun katsomossa havaitun hätätilanteen vuoksi.

Marriner vihelsi pilliinsä 41. minuutilla. Ottelu jatkui, kun sairauskohtauksen saanut katsoja oli saatu siirrettyä ambulanssiin. Pelaajat saivat lämmitellä ennen ottelun jatkamista kolmen minuutin ajan ennen ensimmäisen puoliajan jatkamista.

Newcastle tiedotti pian ottelun jatkamisen jälkeen Twitterissä, että välitöntä hoitoa tarvitsevan kannattajan tila on vakaa, ja hän on matkalla sairaalaan.

Tottenham johti ottelua tauolla lukemin 3–1.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut