Pesäkarhujen uusi toiminnanjohtaja valittu – ”Uskon Susannan tuovan meille uudenlaista ajattelua ja myös kyseenalaistamista toimintaamme” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Pesäkarhujen uusi toiminnanjohtaja valittu – ”Uskon Susannan tuovan meille uudenlaista ajattelua ja myös kyseenalaistamista toimintaamme”

Mestariseura uudistaa muutenkin organisaatiotaan.

Susanna Halmela (vas.) on Pesäkarhujen uusi toiminnanjohtaja. Sonja Huttusen tehtävänkuva vaihtuu. Hän on Pesäkarhujen uusi hallinto- ja kehitysjohtaja.

14.10. 13:41

Pori

Pesäkarhujen toiminnanjohtajana seitsemän vuotta työskennellyt Satu Kojola päätti tehtävänsä kultamitali kaulassaan.

Pesäpallomestaruuden voittanut porilaisseura on nyt nimennyt Kojolalle seuraajan. Susanna Halmela aloittaa Pesäkarhujen toiminnanjohtajana 15. marraskuuta.

Halmela siirtyy Pesäkarhuihin Bauer Media Oy:n myyntipäällikön tehtävistä. Paikallisesti hän on työskennellyt Radio Porin yritysmyyjänä.

”Susanna tuo Pesäkarhuihin vahvan kokemuksen yritysmyynnistä ja osaamisen asiakkuuksien hoitamisesta sekä kehittämisestä. Hänellä on laajat verkostot, jotka palvelevat varmasti niin seuraa kuin yhteistyökumppaneitakin”, Pesäkarhujen puheenjohtaja Vesa Saine kertoo seuran tiedotteessa.

”Uskon Susannan tuovan meille uudenlaista ajattelua ja myös kyseenalaistamista toimintaamme, kun hän tulee seura- ja urheilutoiminnan ulkopuolelta.”

Halmela kertoo tiedotteessa seuranneensa Pesäkarhuja jo hetken aikaa. Hän on käynyt myös jonkin verran otteluissa.

”Pesäkarhujen ottelutapahtumat on hienosti järjestetty ja kaikki toimii. Kun peliä käy kerran katsomassa, siihen jää helposti jää koukkuun. Olen myös kuullut seurasta paljon hyvää. Pesäkarhut on arvostettu seura, jossa tehdään töitä suurella sydämellä”, Halmela toteaa tiedotteessa.

"Nyt kun tarjoutui näin hieno mahdollisuus päästä tekemään itselleni tärkeää asiakastyötä, työskentelemään lasten ja nuorten parissa, järjestämään Pesäkarhujen hienoja ottelutapahtumia ja kehittämään omia taitojani, en voinut jättää sitä välistä.”

Pesäkarhut uudistaa muutenkin seuran hallinnollisia toimenkuvia. Sonja Huttunen siirtyy myynti- ja tapahtumapäällikön tehtävästä uuteen hallinto- ja kehitysjohtajan tehtävään. Hän vastaa jatkossa Pesäkarhujen hallinnosta ja sidosryhmäsuhteista sekä seuran kehityshankkeista.

”Panostamalla hallintoon ja toimintojen kehittämiseen mahdollistamme muun muassa toiminnanjohtajalle enemmän aikaa asiakkaiden parissa ja junioripäällikölle enemmän tilaa juniori- ja harrastetoiminnan kehittämiseen”, Saine perustelee.

Annika Liipo jatkaa Pesäkarhujen junioripäällikkönä. Mediavastaavana ja graafikkona jatkaa Iida Sarja.

Urheilupuolen tehtävistä ja henkilöistä Pesäkarhut kertoo tiedottavansa myöhemmin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos