”Naisten jalkapallon suosio on tosi isossa kasvussa juuri nyt” – Milla-Maj Majasaari torjui historiallisen yleisömeren edessä Ruotsissa ja nautti kaikkein eniten vastustajajoukkueen kannattajien buuauksista - Urheilu - Satakunnan Kansa

Hammarbyn vihreään ja valkoiseen sonnustautuneet kannattajat vihelsivät ja buuasivat AIK:n maalivahti Milla-Maj Majasaarelle, mutta se ainoastaan ilahdutti ainutlaatuisesta tunnelmasta nauttinutta porilaista.

Suosio nousee

Porilainen jalkapallomaalivahti Milla-Maj Majasaari pääsi tekemään historiaa, kun hän vartioi AIK:n maalia Ruotsin naisten pääsarjan ottelussa yli 18 500 katsojan edessä. Paras hetki koitti toisen puoliajan alussa.


14.10. 6:15

Älytön on sana, jolla porilainen Milla-Maj Majasaari kuvailee sitä tunnetta, jonka hän koki, kun käveli 18 537 katsojan eteen Tukholmassa sunnuntaina.

Adrenaliini jylläsi, sillä kokemus oli aivan ainutlaatuinen – ja historiallinen. Alkamassa oli Hammarby IF:n ja Majasaaren edustaman AIK:n ottelu, eikä Ruotsin naisten pääsarjan pelissä ollut koskaan ennen nähty likimainkaan näin paljon katsojia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: