Vakuuttava Helenius iski jälleen voittoon Kownackista - Urheilu - Satakunnan Kansa

Vakuuttava Helenius iski jälleen voittoon Kownackista

Ammattilaisuransa toisen tappion kärsinyt puolalainen hylättiin lyönneistä vyön alle.

Suomen Robert Helenius voitti jo toistamiseen puolalaisen Adam Kownackin ammattinyrkkeilyn raskaassa sarjassa Las Vegasissa 9. lokakuuta.

10.10. 7:59

Las Vegas

Suomen Robert Helenius on iskenyt toistamiseen voittoon puolalaisesta Adam Kownackista ammattinyrkkeilyn raskaassa sarjassa. Helenius voitti Yhdysvaltain Las Vegasissa käydyn ottelun, kun kehätuomari hylkäsi Kownackin kuudennessa erässä vyön alle suuntautuneiden lyöntien takia.

Helenius kukisti Kownackin tyrmäyksellä miesten edellisessä kohtaamisessa viime vuoden maaliskuussa New Yorkissa.

Kownacki lähti uusintaotteluun vedonlyöntimarkkinoiden perusteella ennakkosuosikkina, mutta hänestä ei lopulta ollut todellista vastusta suomalaiselle. Helenius hallitsi ottelua alusta alkaen ja satutti Kownackia iskusarjallaan jo avauserässä. Turvautuminen liian alas suuntautuneisiin lyönteihin johti lopulta puolalaisen hylkäämiseen.

Heleniuksen, 37, ammattilaisuran saldo on nyt 31 voittoa ja kolme tappiota. Kownackin, 32, ainoat kaksi tappiota ammattilaisena ovat tulleet Heleniusta vastaan. Ennen viimevuotista kohtaamistaan suomalaisen kanssa Kownackin saldo oli 20 voittoa eikä yhtään tappiota, mutta nyt hänen tähtensä nyrkkeilymaailmassa on laskenut rajusti.

Heleniukselle vakuuttava voitto avaa luultavasti tien otteluun tasokasta vastustajaa vastaan.

Heleniuksen ja Kownackin kohtaaminen toimi esiotteluna britti Tyson Furyn ja yhdysvaltalaisen Deontay Wilderin MM-titteliottelulle.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos