Ässien kakkosketju kukoisti Lappeenrannassa - Urheilu - Satakunnan Kansa

Ässien kakkosketju kukoisti Lappeenrannassa

Satakunnan Kansan urheilutoimitus valitsee kaikissa Ässien tämän kauden otteluissa porilaisjoukkueen kolme parasta pelaajaa.

Teemu Lepaus osui kahdesti SaiPaa vastaan. Toisen erän lopussa hän teki näyttävän läpiajomaalin.

8.10. 21:28

Ottelun paras pelaaja saa raadilta kolme pataa, toiseksi paras kaksi ja kolmanneksi paras yhden. Padat lasketaan yhteen ja kokonaistilannetta seurataan läpi kauden.

Teemu Lepaus

28-vuotias Lepaus oli Ässien voiton moottori Lappeenrannassa perjantai-iltana. Sai avauserässä erinomaisen syötön ketjukaveriltaan Derek Barachilta eikä erehtynyt vaan vei Padan jo 2–0-johtoon. Vielä tärkeämpi onnistuminen tuli toisen erän lopussa, jossa pääsi karkaamaan väsyneeltä SaiPa-pakistolta ja teki näyttävän 3–2-johtomaalin vaikean erän päätteeksi.

Eemil Erholtz

Kakkosketjun toinen laituri Erholtz pelasi kovalla taisteluhengellä. Ei noussut tehoissa erityisemmin esiin mutta syötti Lepauksen 3–2-läpiajo-osuman ja pelasi hienosti Lepauksen ja Barachin rinnalla. Taisteluhenki ja voitontahto näkyi loppuun saakka, sillä Erholtz sai yhdessä SaiPan Ville Vainikaisen kanssa kahden minuutin rangaistukset väkivaltaisuudesta ajassa 60.00.

Jouka Juhola

Nelosketjun laituri pelasi sydämellä ja avasi myös pistetilinsä tämän kauden osalta, kun vei kiekon SaiPan päätyyn ja antoi mainion syötön Valtteri Pihlajamäelle, joka puolestaan iski uransa ensimmäisen liigaosuman. Juhola pääsi myöhemmin irti myös yksin ja oli lähellä iskeä irtokiekkonsa sisään. Paiskautui jälkitilanteessa rajusti laitaa vasten eli oli valmis panemaan kroppaansa likoon voiton puolesta.

Kokonaistilanne 11 ottelun jälkeen:

11 pataa: Derek Barach

7 pataa: Teemu Lepaus

6 pataa: Linus Söderström, Nick Moutrey, Konstantin Volkov

4 pataa: Jarno Kärki, Eemil Erholtz

3 pataa: Jakob Andersson, Sakari Salminen, Santeri Lukka, Lenni Killinen

2 pataa: Aleksi Heimosalmi, Roni Sevänen

1 pata: Valtteri Pihlajamäki, Jouka Juhola

Lue lisää: SK seurasi: Viikset pois! – Valtteri Pihlajamäki iski liigauransa ensimmäisen maalin, Ässille kolme tärkeää pistettä Lappeenrannasta

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos