MM-otteluun tähyävä Helenius lähtee rohkeasti Kownacki-uusintaan – "Olen vastustajaa pidempi, nopeampi ja voimakkaampi" - Urheilu - Satakunnan Kansa

MM-otteluun tähyävä Helenius lähtee rohkeasti Kownacki-uusintaan – "Olen vastustajaa pidempi, nopeampi ja voimakkaampi"

Uusinta isketään Tyson Furyn ja Deontay Wilderin MM-kamppailun esiotteluna.

Robert Helenius kohtaa Puolan Adam Kownackin. Viime vuoden maaliskuussa Helenius tyrmäsi puolalaisen. Suomalainen uhoaa olevansa valmis samanlaiseen ratkaisuun myös nyt.

8.10. 11:41

Las Vegas

Ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan MM-otteluihin tähtäävät Robert Helenius ja puolalainen Adam Kownacki yrittävät kiillottaa mainettaan Las Vegasissa järjestettävässä uusintaottelussa sunnuntain vastaisena yönä.

Helenius kukisti Kownackin viime vuoden maaliskuussa tyrmäyksellä, ja uusinta isketään Tyson Furyn ja Deontay Wilderin MM-kamppailun esiotteluna.

Helenius odottaa malttamattomana otteluiltaa, jota Furyn leirissä todetut koronatartunnan ovat viivästyttäneet.

–  Olen täynnä intoa ja haluan päästä ottelemaan mahdollisimman nopeasti, Helenius vakuutti suoratoistopalveluyhtiö Nordic Entertainment Groupin tiedotteessa.

–  Mutta totta kai fiilikset vaihtelevat tunnista tuntiin. Välillä on epävarma olo, että ollaanko tehty kaikki tämän matsin eteen. Mutta tiedän, että olen ollut niin kovassa treenissä, että olen valmis. Olo on itsevarma.

Helenius on valmistautunut otteluun sparraamalla muiden muassa Wilderin kanssa.

–  Olen valmis voittamaan, samalla tavalla kun viimeksi, Helenius kuvasi iskutuntumaa Wilder-sparrin jäljiltä.

–  Olen vastustajaa pidempi, nopeampi ja voimakkaampi. Olen antanut kaikkeni treeneissä, ja nyt nähdään paras Helenius tähän mennessä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos