Giantsin viikonloppu oli yhtä mitalisadetta – samanlainen temppu nähty viimeksi 1970-luvulla - Urheilu - Satakunnan Kansa

Giantsin viikonloppu oli yhtä mitalisadetta – samanlainen temppu nähty viimeksi 1970-luvulla

Porilaiset voittivat kultaa myös joukkue- ja parikilpailuissa.

Giantsin naisten viikonloppu oli yhtä juhlaa. Kuvassa vasemmalta lueteltuna takarivissä Peppi Konsteri, Ani Juntunen, Piritta Maja, Laura Aaltonen, Riikka Nenonen ja edessä Marjaana Hytönen ja Mari Nurmilo. Kuvasta puuttuu Maarit Pulkkinen.

4.10.2021 16:23

Giantsin Ani Juntunen voitti viikonloppuna hienosti keilailun naisten Suomen mestaruuden Helsingin Talissa, kuten Satakunnan Kansa uutisoi maanantaina.

Tämän lisäksi porilaisjoukkue voitti mitaleja myös joukkue- ja parikisasta. Edellisen kerran samasta joukkueesta on voitettu kaksi joukkuemitalia naisten sarjassa vuonna 1973, jolloin helsinkiläinen Strikers nappasi hopeaa ja pronssia.

Tänä vuonna Poriin tuli joukkuekilpailun kultaa ja pronssia. Giantsin mestarijoukkueessa keilasivat Marjaana Hytönen, Ani Juntunen, Peppi Konsteri ja Piritta Maja. Giantsin pronssijoukkueessa olivat Laura Aaltonen, Riikka Nenonen, Mari Nurmilo ja Maarit Pulkkinen. Joukkuehopeaa sai GB Helsingistä.

Joukkue-parikultaa pääsivät juhlimaan Giantsin Ani Juntunen ja Peppi Konsteri ja paripronssia saman seuran Riikka Nenonen ja Mari Nurmilo. Parihopeaa voitti GB:n kaksikko Roosa ja Reija Lundén.

Keilailu jatkuu tulevana viikonloppuna SM-liigan merkeissä Tapiolassa, jossa pelataan lauantaina ja sunnuntaina kierrokset vanhaan tyyliin, eli neljällä pelaajalla. Viime vuonna kisa pelattiin vain kolmella pelaajalla koronan takia.

Giants voitti viime kaudella kultaa ja pokaalin Poriin. Tänä vuonna seuran tavoite on mestaruuden uusiminen, mutta se ei tule olemaan helppoa. Lahden Bay ja Helsingin GB tulevat antamaan porilaisille kovan vastuksen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut