FBT PTU vahvistui kovilla nimillä – Suomisarja alkaa Porissa sunnuntaina - Urheilu - Satakunnan Kansa

FBT PTU vahvistui kovilla nimillä – Suomisarja alkaa Porissa sunnuntaina

Porilaisjoukkueella on nimekkään valmentajan lisäksi riveissä nippu liigataustaisia pelaajia.

Arkistokuva PTU:n viime kauden harjoituksista.

16.9. 13:59

Pori

FBT PTU ehti pelata viime kaudella vain kahdeksan ottelua salibandyn Suomisarjassa ennen kuin koronapandemia keskeytti kauden. Joukkue oli tuossa vaiheessa pistekeskiarvoltaan sarjan heikoin joukkue.

Keväällä pakka oli vielä levällään, kun joukkueella ei ollut yhtään valmentajaa, farmisopimuksen jatkuminen Karhujen kanssa oli pohdinnan alla ja kokoonpanossakin oli isoja aukkoja.

Nyt PTU:lla on kolme valmentajaa, voimassaoleva farmisopimus Karhujen kanssa ja tukku nimekkäitä pelaajahankintoja. Joukkue on valmis sunnuntaina alkavaan uuteen kauteen.

Päävalmentaja Matti Kaipion ja hänen avukseen tulevan kokeneen Juha-Petri Kujansuun lisäksi joukkue on saanut maalivahtivalmentajakseen Pasi Riskun.

Sunnuntain kotiavaukseen PTU saa näillä näkymin Karhuista avukseen Aatu Tommilan, joka teki kolmessa harjoitusottelussa yhteensä 18 tehopistettä.

Viimeisimmät pelaajavahvistukset ovat Karhujen entinen huippuvahti Rasmus Österman ja F-liigaa niin Porissa kuin Raumallakin useamman kauden pelanneet pallotaiturit Rami Prokki sekä Juho Miilunpalo. Lisäksi joukkueeseen on liittynyt M-Teamissa F-liigaa pelannut Konsta Nurmela.

Uusia tulokkaita ovat myös Karhuissa viime kaudella pelanneet Jankke Virtala ja Heikki Vanhatalo. Näillä nimillä PTU:lla on tukeva selkäranka lähteä tavoittelemaan sarjapaikan uusimista.

– Siitä lähdetään, että toiminta kehittyy edelleen ja peli paranee viime kaudesta. Uskon, että pystymme taistelemaan tällä kaudella voitosta jokaisessa ottelussa, PTU:n manageri Mika Kallio sanoo.

FBT PTU–Merikoski SBT, salibandyn Suomisarjaa Porissa Itätuulen koulussa sunnuntaina kello 14.

FBT PTU 2021–2022

Maalivahdit: Rasmus Österman, Jonne Suojanen ja Mika Elo.

Kenttäpelaajat: Olli Harjula, Mika Hietanen, Joni Vähäsarja, Rami Prokki, Daniel Sharsan, Heikki Vanhatalo, Jaakko Åkman, Riku Haanpää, Markus Kallio, Lari Stenroos, Atte Ståhle, Aki Saarni, Jankke Virtala, Juho Miilunpalo, Elias Kauppi, Konsta Nurmela ja Joonas Merisalo.

Päävalmentaja: Matti Kaipio.

Apuvalmentaja: JP Kujansuu.

Maalivahtivalmentaja: Pasi Risku.

Joukkueenjohtaja: Tapio Kallio.

Huoltaja: Marko Nieminen.

Manageri: Mika Kallio.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut