”Nyt ollaan jatkoajalla, erityislupia ei ole enää vuonna 2024” – Millainen katettu katsomo Kankaanpään pesäpallostadionille tulee? - Urheilu - Satakunnan Kansa

”Nyt ollaan jatkoajalla, erityislupia ei ole enää vuonna 2024” – Millainen katettu katsomo Kankaanpään pesäpallostadionille tulee?

Lajiliiton olosuhdevaatimukset tulevat kesällä valitun Kankaanpään uuden kaupunginvaltuuston käsiteltäväksi vasta, kun selvitykset ja suunnitelmat valmistuvat.

Pohjanlinnan pesäpallostadion tarvitsee merkittäviä uudistuksia, mikäli kentällä halutaan pelata pääsarjatasoisia pesäpallo-otteluita vuodesta 2024 alkaen. Kankaanpään Mailan ja Sotkamon Jymyn ottelu kesällä 2019 keräsi yli 3000-päisen katsojajoukon. Tänä tai viime kesänä niihin lukemiin ei ylletty.


15.9. 11:43

Kankaanpää

Kankaanpään Mailan sunnuntaina varmistama pääsarjapaikka varmisti samalla sen, että kaupunginvaltuusto pääsee tai joutuu ottamaan kantaa Pesäpalloliiton olosuhdevaatimuksiin.

Jo entuudestaan on ollut tiedossa, että Pesäpalloliitto ei ole enää valmis joustamaan olosuhdevaatimuksistaan, joista se on seurojen kanssa sopinut.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: