Samu Bärholmin palkintoputki katkesi kaatumiseen – Motocross-liiga päätökseen viikonloppuna Sipoossa - Urheilu - Satakunnan Kansa

Samu Bärholmin palkintoputki katkesi kaatumiseen – Motocross-liiga päätökseen viikonloppuna Sipoossa

Motocross-liigassa ajettiin yhteensä seitsemän osakilpailua.

Samu Bärholm (vas.) ja Topias Kontto olivat vauhdissa Sipoossa viikonloppuna. Arkistokuva.

14.9. 21:31

Motocross-liigan tämän kauden viimeiset kilpailut ajettiin Sipoossa viikonloppuna.

MXC/A 85cc -sarjassa Topias Kontto otti molemmat startit nimiinsä ja ajoi lopulta yhteiskilpailussa kolmanneksi. Anton Agge oli 27. Joonas Gustafsson ajoi B-finaalissa sijan 10.

MX65-luokassa Leo Syysmäki ja Samu Bärholm ajoivat viimeisen henkilökohtaisen MX65-kisansa. Ensi kaudella pojat siirtyvät MXC/B 85cc -luokkaan.

Sipoossa Syysmäki ajoi sijan 33. Bärholmin lähes kaksi kautta kestänyt palkintoputki katkesi viimeisessä kisassa, kun hän kaatui viimeisessä mutkassa ja sijoittui 12:nneksi. Martin Kangur ajoi B-finaalissa sijalle 25.

Seitsemän osakilpailua sisältävässä Motocross-liigassa Bärholm sijoittui viidenneksi ja Syysmäki oli 27:s.

Sunnuntain TOP250-kilpailut ajettiin haasteellisissa olosuhteissa. Ensimmäisten erien alkaessa sade kasteli radan.

TOP250 E -luokassa Markus Tähtinen oli kokonaistuloksissa neljäs ja Ville Ritola viides. Masa Kettunen oli 27:s, ja Henri Peltola ajoi toisessa erässä sijalle 14.

TOP250 D -luokassa starttasi Roni Virtanen ajaen yhteistuloksissa sijan 10. Markus Ritolan kova vauhti toin pikakomennuksen aika-ajojen jälkeen luokkaa ylemmäs, ja Markus ajoi C-luokassa ensimmäisessä erässä sijalle 14.

Sunnuntain MXC 85cc -luokassa Topias Kontto jatkoi podium-sijoituksiaan ajaen kolmanneksi. Samu Bärholmin sisäänajo isompaan luokkaan sujui hyvin, sillä hän ajoi neljänneksi ja Anton Agge kuudenneksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: