Zlatan palasi ja teki heti maalin, mutta Italian media kiinnitti huomion muualle: ”Paholaisella on poninhäntä” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Zlatan palasi ja teki heti maalin, mutta Italian media kiinnitti huomion muualle: ”Paholaisella on poninhäntä”

Zlatanin hiustyyli sai Italiassa haltioituneen vastaanoton.

Zlatan Ibrahimovićin uusi hiustyyli herätti huomion Italian mediassa.

13.9. 19:35

Ruotsin jalkapallotähti Zlatan Ibrahimović palasi sunnuntai-iltana AC Milanin kokoonpanoon neljän kuukauden loukkaantumisen jälkeen ja teki heti maalin, kun AC Milan voitti Lazion 2–0.

Italian media ei jättänyt huomiotta Zlatanin paluuta, mutta huomio kiinnittyi maalin lisäksi aivan muuhun asiaan, kertoo Expressen.

– Paholaisella on poninhäntä, kirjoitti La Gazzetta dello Sport painetun lehden etusivullaan.

Lehden otsikko viittasi italialaiseen jalkapallolegendaan Roberto Baggioon, jonka lempinimi on ”jumalainen poninhäntä”.

Zlatanin hiustyyli on ehtinyt vaihtua useita kertoja pitkän uran aikana, mutta uusin tapaus saa jopa poikkeuksellisen laajaa huomiota. Corriere della Sera havaitsi hiustyylissä samankaltaisuutta animehahmoihin.

– Hänellä oli pitkä japanilainen poninhäntä, kuten samurailla, jota monet ovat arvostaneet ja kommentoineet. Samankaltaisuus Dragon Ball -hahmo Taipein kanssa oli ilmeinen, lehti kirjoitti.

Myös vertaus viikinkeihin nousi esille: ”Zlatan palaa viikinkiponinhännässä”, kirjoitti The 18 -verkkosivusto.

Twitterissä suosittu jalkapallotili Calciatori Brutti meni innostuksessaan vielä pidemmälle: ”Zlatan poninhäntineen on siistein asia tänä viikonloppuna.”

Spazio Gamesin vastaava päätoimittaja Stefania Sperandio pani paremmaksi twiitissään: ”Uskon vain yhteen jumalaan, ja hänellä on tänään poninhäntä.”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: