Jasmin Ylikraka teki debyyttinsä maajoukkueessa, mutta valokeilan vei toinen Suomen debytantti - Urheilu - Satakunnan Kansa

Jasmin Ylikraka teki debyyttinsä maajoukkueessa, mutta valokeilan vei toinen Suomen debytantti

Suomi voitti Slovenian niukasti.

Jasmin Ylikraka (vas.) ja Netta Hannula ovat pelanneet yhdessä Musan Salamassa ja nyt myös Suomen maajoukkueessa.

10.9. 21:35

Jalkapalloa ja futsalia pelaava porilaistaituri Jasmin Ylikraka pääsi ensimmäistä kertaa edustamaan Suomea maaottelussa, kun naisten futsalmaajoukkue kohtasi Slovenian ystävyysottelussa perjantaina.

19-vuotias Ylikraka ei kuulunut Suomen aloituskokoonpanoon toisin kuin porilaisen seuratoverit Elina Setälä ja Netta Hannula, jotka pelaavat Ylikrakan tavoin Musan Salamassa.

Ylikraka nähtiin kuitenkin kentällä, kuten myös neljä muuta maajoukkueen debytanttia. Heistä yksi, tamperelaista Ilves FS:ää edustava Matilda Herranen, nousi ottelun tähdeksi, sillä hän teki Suomen kaikki kolme osumaa Slovenian maaliin.

Suomi voittikin Sloveniassa pelatun ottelun juuri Herrasen osumin lukemin 3–2 (1–2).

MuSan pelaajat jäivät Slovenia-ottelussa tehoitta.

Seuraavan ottelunsa Suomi pelaa jo lauantaina. Tällä kertaa vastaan tulee Slovakia, ja tämäkin ottelu pelataan Sloveniassa.

Setälän, Hannulan ja Ylikrakan lisäksi Slovenian otteluleirillä on MuSasta mukana Anni-Elina Luotonen. Leirin tarkoituksena on valmistaa Suomen joukkuetta syksyn EM-karsintoja varten.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: