Pori Bears ei lähde ensi kaudella I-divisioonaan, jos muutoksia ei tapahdu – Yksi skenaario olisi erityisen herkullinen, eikä lajiliiton puheenjohtaja sulje sitä pois: ”Ei se ihan mahdoton ole” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Pori Bears ei lähde ensi kaudella I-divisioonaan, jos muutoksia ei tapahdu – Yksi skenaario olisi erityisen herkullinen, eikä lajiliiton puheenjohtaja sulje sitä pois: ”Ei se ihan mahdoton ole”

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liitto joutuu kokoamaan mielenkiintoisen palapelin tänä syksynä, kun kaksi miesten I-divisioonan joukkuetta jätti runkosarjan kesken – ja joutui samalla luopumaan sarjapaikastaan. Tällä hetkellä koko divisioonassa on vain kolme joukkuetta, joista yksi on Pori Bears. Ensi kauden asetelma on vielä toistaiseksi mysteeri.

Pori Bearsin hallituksen puheenjohtaja Joni Kotro on myös yksi joukkueen pelaajista. Arkistokuva kolmen vuoden takaa, kun Pori Bears juhli miesten II-divisioonan voittoa.

14.9.2021 7:00

Pori

Pelataanko Porissa amerikkalaisen jalkapallon I-divisioonaa ensi kesänä?

Ei, jos mikään ei muutu, sillä divisioona on tällä hetkellä pinteessä; sarjasta löytyy vain kolme joukkuetta.

Ongelma alkoi, kun helsinkiläinen East City Giants ilmoitti vetäytyvänsä I-divisioonasta elokuun alkupuolella. Nuori joukkue oli kärsinyt jo pidempään Helsingin koronavirusrajoituksista, jotka estivät ECG:tä harjoittelemasta marraskuusta huhtikuun loppupuolen tienoille asti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut