Pori ohittaa muun muassa Turun ja Oulun, ja Kankaanpääkin jättää monet taakseen – SK listasi, minkä kaupunkien seuroista lähti eniten yleisurheilijoita tämän vuoden Ruotsi-otteluun - Urheilu - Satakunnan Kansa

Pori ohittaa muun muassa Turun ja Oulun, ja Kankaanpääkin jättää monet taakseen – SK listasi, minkä kaupunkien seuroista lähti eniten yleisurheilijoita tämän vuoden Ruotsi-otteluun

Tämänkertaisen Lauantain listan aiheena on se, minkä kaupunkien seuroista lähti eniten kilpailijoita yleisurheilun tämän viikonlopun Ruotsi-otteluun Tukholmaan.

Moukarinheittäjä Tuomas Seppänen on ainoa Noormarkun Nopsan urheilija, joka edustaa Suomea viikonlopun Ruotsi-ottelussa. Kuva viime viikonlopun Kalevan kisoista Tampereelta.

4.9.2021 8:00

Tukholman Ruotsi-otteluun tulee Satakunnasta kilpailijoita tällä kertaa vain Porin Yleisurheilusta, Noormarkun Nopsasta ja Kankaanpään seudun Leiskusta.

Tästä listauksesta selviää, mistä kaupungeista tulee eniten Ruotsi-ottelijoita tänä vuonna. Listaukseen on laskettu myös nuorten Ruotsi-otteluun osallistuvat yleisurheilijat.

Ottelut käynnistyvät tänään.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut