”Ihan pirun hyvältähän se tuntuu, jos on edes vähän pystynyt jeesaamaan” – Matti Mattssonin hätähuutoon vastannut Harjavallan kaupungin Vesa Hakala osasi uskoa porilaisen pronssimitaliin

Porin Uimaseuran Matti Mattssonilta katosi mahdollisuus harjoitella Tokion olympialaisia varten, kun Porin uimahalli pantiin kesähuoltoon koronavirusepidemian synkimpänä aikana maaliskuussa 2020. Harjavallan vapaa-aikasihteeri Vesa Hakala tarttui silloin toimeen ja mahdollisti Mattssonille treenit oman kaupunkinsa uimahallissa. Porin liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti iloitsee Mattssonin olympiapronssista mutta muistuttaa uimahallikysymyksestä puhuessaan, että kolikolla on aina myös kääntöpuolensa.

Entinen mäkihyppääjä Vesa Hakala työskentelee Harjavallan kaupungin vapaa-aikasihteerinä. Taustalla Harjavallan Hiittenharjun mäkihyppytornit vuonna 2019.

29.7.2021 15:41

Harjavalta, Pori

On ehkä liioiteltua kutsua Harjavallan kaupungin vapaa-aikasihteeri Vesa Hakalaa pelastavaksi enkeliksi, mutta kenties juuri sellaiselta hän saattoi porilaisuimari Matti Mattssonista tuntua maaliskuussa 2020.

Koronaviruspandemia oli juuri pysäyttänyt lähestulkoon kaiken, ja Porin kaupunki tiedotti 13. maaliskuuta, että myös uimahallit pannaan kiinni. Sen jälkeen Porin hallit pantiin vielä kesähuoltoon, eikä niissä voinut enää uida.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut