”Hän tulee olemaan mitalikahinoissa lähivuosina, ei epäilystäkään” – Näin Jesse Urholin kommentoi Porin SM-kisoja, Cage Warriorsia ja UFC 264:ää - Urheilu - Satakunnan Kansa

”Hän tulee olemaan mitalikahinoissa lähivuosina, ei epäilystäkään” – Näin Jesse Urholin kommentoi Porin SM-kisoja, Cage Warriorsia ja UFC 264:ää

Satakunnan Kansan vapaaottelupodcastissa puhutaan tällä kertaa UFC:n lisäksi Porissa järjestetyistä lajin amatöörien SM-kisoista sekä Jesse Urholinin debyyttiottelusta englantilaisessa Cage Warriorsissa. Podcastissa oli teknisiä ongelmia, jonka vuoksi se katkesi kesken, mutta nyt se toimii taas normaalisti.

Vapaaottelija Jesse Urholin (vas.) ja Satakunnan Kansan urheilutoimittaja Eetu Lehtinen keskustelevat UFC:stä ja vapaaottelusta ylipäänsä Satakunnan Kansan podcastissa.

7.7. 17:05 | Päivitetty 8.7. 13:14

Pori

Vapaaottelu ja lukkopaini ovat kovassa nousussa Porissa. Yksi esimerkki tästä on se, että vapaaottelun amatöörien SM-kilpailut pidettiin nimenomaan Porin Kamppailu-urheilukeskuksessa viime viikonloppuna.

Mielenkiintoa juuri porilaista vapaaottelua kohtaan nostaa myös voittamaton Jesse Urholin, joka teki voitokkaan debyyttinsä englantilaisessa Cage Warriors -promootiossa juhannusaattona.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: