Englanti murskasi Ukrainan 4–0 ja kohtaa EM-välierässä Tanskan - Urheilu - Satakunnan Kansa

Englanti murskasi Ukrainan 4–0 ja kohtaa EM-välierässä Tanskan

Englanti ratkaisi ottelun toisen puoliajan alussa.

Harry Kane teki ottelun avausmaalin.

4.7.2021 8:40

Englanti jatkaa neljäntenä joukkueena jalkapallon miesten EM-kisojen välieriin. Englanti voitti lauantai-iltana Ukrainan 4–0 ja pelaa välierässä Tanskaa vastaan.

Englanti ratkaisi puolivälieräottelun vahvoilla otteillaan puoliaikojen alussa. Ensimmäisen maalin teki pelin neljännellä minuutilla Harry Kane, joka sai mainion syötön Raheem Sterlingiltä ja karkasi maalintekoon.

Maalin jälkeen ensimmäistä puoliaikaa pelattiin pääosin tarkasti palloa siirrellen eikä lisämaaleja nähty. Sen sijaan heti toisen puoliajan alussa Englanti käytännössä ratkaisi pelin. Toisen puoliajan ensimmäisellä minuutilla Harry Maguire puski vapaapotkusta toisen maalin ja 50. peliminuutilla Kane teki illan toisen maalinsa puskettuaan keskityksen verkkoon.

Jordan Hendersonin 4-0-osuma syntyi 63. minuutilla.

Englanti ei ole päästänyt EM-turnauksen viidessä ottelussa yhtään maalia omaan päähänsä. Loput ottelunsa joukkue pelaa kotiyleisön edessä, sillä EM-turnauksen välierät ja finaalit pelataan Lontoossa Wembleyn stadionilla.

Toisessa välieräottelussa pelaavat Italia ja Espanja. EM-turnauksessa ei pelata pronssiottelua, joten turnausta on jäljellä vielä kahden välierän ja loppuottelun verran. Italia ja Espanja pelaavat välieränsä tiistaina, Tanskan ja Englannin vuoro on keskiviikkona.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut