Ässien nuoria kutsuttiin maajoukkueen leireille - Urheilu - Satakunnan Kansa

Ässien nuoria kutsuttiin maajoukkueen leireille

Nuoret Leijonat leireilee heinäkuun lopulla.

Ässien Rami Määttä on yksi Suomen alle 20-vuotiaiden kärkipelaajista.

15.6.2021 20:56

Pori

Ässien nuorille on sadellut kutsuja kesän maajoukkueleireille.

Seura tiedottaa kotisivuillaan, että Nuorten Leijonien eli Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen leirille on kutsuttu Ässistä puolustajat Aleksi Heimosalmi ja Rami Määttä sekä maalivahti Rasmus Korhonen.

Ässäkolmikko ei kuitenkaan vietä leiriä yhdessä, sillä Nuoret Leijonat on jaettu alle 20-vuotiaiden ja alle 19-vuotiaiden joukkueisiin. Heimosalmi ja Korhonen kuuluvat jälkimmäiseen ryhmään.

Leiri pidetään Vierumäellä 17.–22. heinäkuuta, ja molemmat Nuorten Leijonien joukkueet kohtaavat sen aikana Tshekin ja Sveitsin U20-maajoukkueet.

Ässien nuorista Heimosalmi säväytti aiemmin tänä vuonna Pikkuleijonissa, jonka riveissä porilaispuolustaja väläytteli upeaa maalintekotaitoaan huhti–toukokuun vaihteessa. Heimosalmi oli kisojen tehokkain puolustaja.

Samoihin aikoihin Vierumäellä leireilee myös alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkue 20.–25. heinäkuuta. Silläkin leirillä nähdään Ässien nuoria: Pikkuleijonien joukkoon valittiin porilaisjoukkueesta hyökkääjät Lenni Hämeenaho ja Jesperi Kaukonen.

Lisäksi Ässät kertoo, että Ulvilasta kotoisin oleva Sofianna Sundelin on valittu Naisleijonien MM-leirille, joka pidetään Vierumäellä 11.–20. kesäkuuta.

Naisten jääkiekon MM-kisat piti alun perin järjestää toukokuun alussa, mutta ne siirrettiin koronaviruspandemian takia elokuun loppupuolelle. Kisat pelataan Kanadassa 20–31. elokuuta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut