MuSa helpottui rajoitusten purkamisesta – Tuhat katsojaa tavoitteena vaalipäivänä - Urheilu - Satakunnan Kansa

MuSa helpottui rajoitusten purkamisesta – Tuhat katsojaa tavoitteena vaalipäivänä

Porissa pelattaviin jalkapallo-otteluihin ei tarvitse enää asettaa rajoitteita yleisömääriin.

Peukku päätöksille. Loukkaantuneiden listalle ajautunut MuSan John Frederiksen toipuu parhaillaan lihasvammastaan. Tyhjät katsomot ovat historiaa, kun hän palaa kentille.

1.6. 19:15

Urheiluseurojenkin sisällä huokaistiin tiistaina helpotuksesta, kun Lounais-Suomen aluehallintovirasto kertoi purkavansa Satakunnassa voimassa olevat kokoontumisrajoitukset.

Esimerkiksi Musan Salamassa iloittiin päätöksestä, joka antaa mahdollisuuden ottaa katsojia tuleviin jalkapallon Ykkösen kotipeleihin Porin stadionille terveysturvallisesti ilman henkilömäärärajausta.

– Erittäin hyvä uutinen. Ihan järkyttävää tämä on ollutkin, MuSan toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi puhalsi.

Pirteästi Ykkösen aloittanut MuSa pelaa seuraavan ottelunsa Porissa 13. kesäkuuta. Vastaan tulee perinteikäs Vaasan Palloseura.

– Vaalipäivä voi vähän verottaa yleisömäärää, mutta lähdemme tavoittelemaan tuhatta katsojaa. Voi olla, että Vaasastakin tulee aika kolonna peliin.

Helpotusta voi tulla pian tukieurojenkin muodossa, sillä opetus- ja kulttuuriministeriön jakamien koronatukien seuraava hakuaika umpeutuu kesäkuun puolivälissä.

– Mitään valtavia summia ei ole tarjolla, mutta toivottavasti sitäkin kautta on tulossa pientä valoa, Löytökorpi mietti.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos