Superpesiskauden alku siirtyy toistamiseen – ”Luotamme yleisörajoitusten lieventymiseen kesäkuun alussa” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Superpesiskauden alku siirtyy toistamiseen – ”Luotamme yleisörajoitusten lieventymiseen kesäkuun alussa”

Muokatut otteluohjelmat julkaistaan perjantaina. Mestarit ovat selvillä viimeistään 26. syyskuuta.

Kankaanpään Mailan ja muiden superpesisjoukkueiden otteluohjelmat niin naisten kuin miesten Superpesiksessä julkaistaan perjantaina. Kuvassa KaMalta lyö Toni Pomell.­

4.5. 13:38

Pesäpallon superpesiskauden piti alun perin alkaa tällä viikolla 7. toukokuuta. Maaliskuussa aloituspäivää siirrettiin kolmella viikolla toukokuun loppuun.

Nyt Superpesis on tehny toisen siirron, mutta tällä kertaa hieman lyhyemmän. Sekä miesten että naisten pääsarja alkaa kesäkuun alussa. Muokatut otteluohjelmat julkaistaan perjantaina kello 13.

– Kauden alku siirrettiin kesäkuulle, koska luotamme yleisörajoitusten lieventymiseen kesäkuun alussa. Pesisväki osoitti jo viime kesänä osaamisensa vastuullisena tapahtumien järjestäjänä, Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Petri Pitkäranta totesi tiedotteessa.

Joka tapauksessa sarjakausi on alkamassa aiemmin kuin viime vuonna. Se antaa mahdollisuuden pelata pudotuspelit tutulla paras viidestä -järjestelmällä. Mestaruuksia juhlitaan viimeistään 26. syyskuuta.

Kesäkuun alussa tasataan yleisörajoitusten aiheuttamaa mahdollista riskiä niin, että kotipelit jakaantuvat tasaisesti seurojen kesken ja pelitahti on heinä-elokuuta rauhallisempi. Lisäksi ohjelmassa huomioidaan elokuulle siirtyneet Itä–Länsi-ottelut Porissa 6.–7.8.

Mikäli viranomaispäätökset sitä edellyttävät, Pesäpalloliitto pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia sarjakauden aloittamiseen ja otteluiden siirtämiseen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?