KaMalle kylmää kyytiä Seinäjoella – ”Kun Vainionpään tasoiselle lyöjälle tarjotaan ruokaa kentällä, niin jälki on rumaa” - Urheilu - Satakunnan Kansa

KaMalle kylmää kyytiä Seinäjoella – ”Kun Vainionpään tasoiselle lyöjälle tarjotaan ruokaa kentällä, niin jälki on rumaa”

JymyJussit – KaMa 2–0 (9–2, 9–1)

KaMan ulkopeli ei saanut JymyJussien lyöjiä kuriin.

27.3. 19:18

Kevät on edennyt jo maaliskuun loppuun saakka, mutta edelleen pesäpallossa joudutaan turvautumaan hallin tarjoamaan mahdollisuuteen pelata hyvissä olosuhteissa. Niin tekivät lauantaina myös Kankaanpään Mailan ja Seinäjoen JymyJussien edustusmiehistöt.

JymyJussit oli tyly isäntä, eikä antanut vierailleen juuri mahdollisuuksia. Ottelu päättyi lähes näytöstyyliin seinäjokisten eduksi jaksoin 2–0 (9–2, 9–1).

Mailan pelinjohtaja Mika Kulmala ei juurikaan riemusta kiljahdellut ottelun jälkeen.

– Numerot kertovat totuuden, tuon verran meillä oli tasoeroa, toteaa Kulmala rehellisesti.

Pelinjohtajan mukaan Mailan pelissä on moni asia vielä vaiheessa. Koronan takia talvikausi on ollut repaleinen ja miehiä oli tästäkin ottelusta sivussa viisi kappaletta. Joukkue ei ole päässyt vielä kertaakaan pelaamaan niin sanotulla ykköskokoonpanollaan.

– Mikä se ykköskokoonpano lopulta on? Sitä on mahdotonta sanoa tässä vaiheessa. Tässä on nyt muutama viikko kauden alkuun eikä meillä ole vieläkään täyttä varmuutta lopullisesta kokoonpanosta. Se näkyy suorituksissa kentällä, varmuus puuttuu mikä aiheuttaa peliin rauhattomuutta.

Lauantain ottelusta Kulmala toteaa erityisesti ulkopelin sakanneen pahasti.

– Siinä oli molemmilla jaksoilla synkkä hetki, mistä vastustaja pääsi myllyttämään. Yhtäkkiä kaveri on kuusi juoksua edellä, niin jakso on käytännössä siinä. Emme saaneet nolla- ja vaihtotilannetta kuriin ja kun Jukka Vainionpään tasoiselle lyöjälle tarjotaan ruokaa kentällä, niin jälki on rumaa.

Kolmostilanteet jakaantuivat seinäjokisten eduksi 28–11. Ottelun onnistujiin lukeutuvat Kulmalan mukaan jalkavaivoista parantunut Teemu Utunen, kaksi juoksua lyönyt Joona Anttila sekä pikakomennuksella peliin tullut Niko Ehto.

Kokoonpanosta olivat poissa Kari Kellokoski, Arttu Vilander, Ville Posti, Perttu Olli sekä Miikka Riikonen.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: