Valitaanko moukarimörssäri maakunnan parhaaksi? – Satakunnan urheilugaala Yle Areenassa lauantaina suorana lähetyksenä - Urheilu - Satakunnan Kansa

Valitaanko moukarimörssäri maakunnan parhaaksi? – Satakunnan urheilugaala Yle Areenassa lauantaina suorana lähetyksenä

Moukarinheiton maailmantilaston viidenneksi kovimman tuloksen kiskaissut Aaron Kangas oli Vuoden Urheilija -äänestyksen paras satakuntalainen.

Moukarinheittäjä Aaron Kangas nähtiin tammikuun puolivälin Urheilugaala 2021 -tilaisuudessa hieman toisenlaisessa asussa kuin yleisurheilukentällä.

5.2. 14:35

Kuka on maakunnan paras urheilija 2020? Entä kuka saa kunnian vastaanottaa satakuntalaisen urheilun elämänurapalkinnon?

Sekä maakunnan paras että järjestyksessään yhdestoista elämänurapalkinnon saaja selviävät lauantai-illan aikana, kuten myös monen muun urheilun ja liikunnan parissa toimineen palkinnon- ja stipendinsaajan nimi.

– Gaala tarjoaa myös näkymää vilkkaasta satakuntalaisesta seura- ja leirielämästä sekä hienon lasten tanssiesityksen, LiikU:n seurakehittäjä ja tapahtumatuottaja Jurkka Virtala sanoo tiedotteessa.

Satakunnan urheilugaalan juontaa Rami Koivula. Gaalatunnelmaan pääsee seuraamalla Yle Areenan livelähetystä.

Satakuntalaisista huippu-urheilijoista parhaat ”lähtöasetelmat” maakunnan gaalaan on Kankaanpään Seudun Leiskun moukarinheittäjällä Aaron Kankaalla. Maailmantilaston viime kauden vitonen sijoittui koko maan Vuoden Urheilija -äänestyksessä sijalle yhdeksän ja ylsi ainoana satakuntalaisena kärkikymmenikköön.

Ilman linkkiäkin lähetys löytyy helposti, kun menee lauantaina Yle Areenaan ja valitsee suorista lähetyksistä Satakunnan urheilugaalan.

Satakunnan urheilugaala Yle Areenassa lauantaina 6.2.2021 klo 18.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: